31 Mart 2019 Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları

31 Mart 2019 Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları
31 Mart yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı kim oldu? Beylikdüzü Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarında kim kazandı? AK Parti, CHP, DSP, TKP, Vatan Partisi, Demokrat Parti, BBP ve Saadet Partisi kaç oy aldı? Detaylar haberimizde.

Mevcut Başkan Ekrem İmamoğlu'nun CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasının ardından Beylikdüzü'nde kan değişimi yaşanacak. Başkanlık koltuğuna geçecek isim merakla bekleniyor. Seçim çalışmalarının devam ettiği ilçede 8 isim 31 Mart'ta en yüksek oyu almaya çalışacak. İlçenin 5 yıllığına yeni başkanını belirleyenolan 31 Mart Büyükçekmece Belediye Başkanı seçim sonuçları haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü'nün belediye başkanları ve görev süreleri
2009 - 2013 Vehbi Orakçı (4 yıl)
2014 - 2019 Ekrem İmamoğlu (5 yıl)
2019 - ... | 31 Mart'ta belli olacak

beylikdüzü belediye başkanı adayları listesi
31 Mart'ta Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için 8 aday yarışacaktır. İsimler alfabetik olarak aşağıda sıralanmıştır.

- Ali Savut (Demokrat Parti)
- Barbaros Bahçelioğlu (Vatan Partisi)
- Mehmet Murat Çalık (Cumhuriyet Halk Partisi)
- Mustafa Gürkan Özgürkanlı (Demokratik Sol Parti)
- Mustafa Necati Işık (Adalet ve Kalkınma Partisi)
- Osman Yıldırım (Büyük Birlik Partisi)
- Şükrü Mehmet Gokalpay (Tükriye Komünist Partisi)
- Tuncer Koğa (Saadet Partisi)

beylikdüzü belediye başkan adayları kim

Ali Savut (Demokrat Parti) kimdir?
Üniversite mezunudur. Serbest meslek yapmaktadır.

Barbaros Bahçelioğlu (Vatan Partisi) kimdir?
Barbaros Bahçelioğlu, 27 Eylül 1971 yılında dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 1999 yılında mezun oldu. Birçok sağlık kuruluşunda çalışan Bahçelioğlu'nun uzmanlık alanları; diş cerrahisi, implantoloji ve genel anestezi işlemleridir. İstanbul Diş Odası, İmplantoloji Derneği ve Ulusal Diş Hekimleri Derneği üyesidir. Barbaros Bahçelioğlu, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Vatan Partisi'nden İstanbul Fatih Belediye Başkan Adayı oldu.

Mehmet Murat Çalık (Cumhuriyet Halk Partisi) kimdir?
19 Kasım 1972 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise ikinci sınıfa kadar Maçka’da eğitim gördüm. 5 yıl Maçka Cumhuriyet İlkokulu’nda okudum. Maçka Cumhuriyet Ortaokulu’nda sonra Maçka Lisesi’nde ikinci sınıfa kadar okudum. Trabzon’a taşınmamız sonucu son sınıfı Trabzon Lisesi’nde bitirdim. Maçka küçük ama duygusu çok büyük bir yer. Doğduğumuz topraklar bizi farklı yetiştirdi. Özgüvenimizi ve bu duygumuzu tamamen doğduğumuz topraklardan alıyoruz. Ben yüzmeyi ilk Maçka Deresi’nde öğrendim ve biz hep akıntıya karşı yüzerdik. Maçka’nın farklı bir duygusu vardır. Gökyüzünü görmek için başınızı yukarıya kaldırmanız gerekir, dört bir tarafı dağlarla çevrilidir. Maçka insanı özgürlükçüdür, düşündüğünü söyler, doğrudan yana tavır koyar. Biz öğretmenlerimizden de hep bu duyguyu aldık. Maçka çok zengin topraklar değildi. Onun için bizim okumaktan ve kendi işimizi kendi çabamızla ortaya koymaktan başka şansımız yoktu ve bizim de o şansı çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Küçük bir yerleşim yerinde doğdum ve büyüdüm. Onun avantajlarını hep hissettim çünkü bizde mahalle kavramı vardı. Dostluk, komşuluk, arkadaşlık gibi kavramları biz yaşamımızın her anında hissettik. Komşularımızla aile gibiydik. Sabah saatlerinde okula giderdik ve okul dönüşü arkadaşlarımızla hep sokaktaydık. Komşularımızın gözü bizim üzerimizdeydi ve anne, baba, abi şefkatiyle kol kanat gererlerdi. Dolayısıyla farklı bir duyguyu biz küçücük bir şehirde öğrendik. Küçücük ilçemizde bize o duygular verildi. Maçka’dan çıkan çok değerli sanatçılar var. Maçka’mızı Trabzon’umuzu çok güzel bir şekilde temsil eden edebiyat, müzik, resim, sanat alanında çok kıymetli isimler çıktı. Bu topraklar her dönem vatana millete faydalı insanları yetiştirmiştir ve doğduğum büyüdüğüm topraklar benim için çok kıymetlidir. Türkiye 7 iklim, 7 bölge her noktasını çok seviyor ve her noktasıyla, insanıyla gurur duyuyorum. Dolayısıyla bizim o geçmişte yaşadığımız duygulara tekrardan dönmemiz lazım, bize onları kaybettirdiler. Umarım çocukluğumuzun günlerine hep birlikte döneriz. Dönebileceğimiz günleri hep birlikte oluştururuz. Benim arzum ve isteğim bu ve bunun için çaba göstereceğim.

Mustafa Gürkan Özgürkanlı (Demokratik Sol Parti) kimdir?
1975 yılında istanbulda doğdu; İlk, Orta ve Lise eğitimlerini İstanbulda tamamladı. Üniversite eğitimini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Bilecik İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirdi Amatör olarak futbol ile ilgilidir. Alibeyköy Spor Klübü Başkanlığını yaptı. Aktif Ticari hayatına atılan ve halen faal olan Gürser Özka Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkalığını yapmaktadır. Hukuk ve Tarih alanlarında özel ilgi ile çalışmalar yapmakatadır. Bir çocuk babasıdır.

Mustafa Necati Işık (Adalet ve Kalkınma Partisi) kimdir?
1984 yılında Mersin’de doğdu. Aslen Muşlu. Fen lisesinin ardından üniversite eğitimini Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. Üniversite yıllarında yeni nesil liderlerin yetişmesi için arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Geleceğin Liderleri Kulübü’nde aktif görev alarak üç sene bu kulübün başkanlığını yürüttü. Yüksek lisans eğitimimi İngiltere’de “Uluslararası Politika” üzerine tamamladı. Siyasi hayatına 2005 yılında “AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Başkanı” olarak başladı. Altı sene gençlik kollarında görev aldıktan sonra 2012-2015 ve 2015-2018 dönemlerinde altı sene il yönetim kurulu üyeliği yaptı. Son olarak “Beylikdüzü İlçe Başkanlığı” görevinde bulundu. Uluslararası konteyner, hava kargo, demiryolu ve karayolu taşımacılığı  üzerine hizmet veren bir lojistik firması sahibi. DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) İş Konseyi Yönetim Kurulu üyesi. İleri derecede İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk babası.

Osman Yıldırım (Büyük Birlik Partisi) kimdir?
İş adamıdır. Lise mezunudur. 31 Mart yerel seçimlerinde BBP'nin Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olmuştur.

Şükrü Mehmet Gokalpay (Tükriye Komünist Partisi) kimdir?
Üniversite mezunudur. Doktordur. 31 Mart yerel seçimlerinde TKP'nin Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olmuştur.

Tuncer Koğa (Saadet Partisi) kimdir?
Tuncer Koğa 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Saadet Partisi İstanbul 3. Bölge Bölgesi, 13'nci sıradan millet vekili adayıdır. Tuncer Koğa, 1971 yılında Konya Akşehir’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamladı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı. 1996 yılından itibaren İstanbul’da serbest Avukatlık yapmaktadır.

Seçimi Mehmet Murat Çalık kazandı.

 

çatalca seçim sonuçları

küçükçekmece seçim

31 mart esenyurt seçim sonuçları

31 mart avcılar seçim sonuçları

31 mart silivri belediye başkanlığı seçim sonuçları

31 mart 2019 yerel seçimleri büyükçekmece belediye başkanlığı seçim sonuçları
31 mart yerel seçimleri beylikdüzü sonuçları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.