31 Mart'ta 20 yıllık felaket son bulacak

31 Mart'ta 20 yıllık felaket son bulacak
AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Avcılar'ın 20 yıldır büyük bir belediyecilik felaketi yaşadığını söyleyen Ulusoy, “Biz 31 Mart günü bu felakete son verecek. Avcılar'ı hasta bir yer olmaktan kurtarıp, iyileştireceğiz” dedi

Avcılar'da düzenlenen kahvaltılı toplantıyla birlikte basın mensuplarıyla buluşan AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve MHP İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun'un da yer aldığı toplantıda konuşan Ulusoy, Avcılar için ulvi bir yola çıktıklarını ve bu yolda başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Avcılar'ın 20 yıldır CHP tarafından yönetildiğine ve büyük bir belediyecilik felaketiyle karşı karşıya olduğuna da değinen Ulusoy, bu durumu ancak kendilerinin tersine çevirebileceğini söyledi. 

Avcılar bitkisel hayatta
Avcılar'ın zor zamanlardan geçtiğini kaydeden Ulusoy, “Avcılar şu an bitkisel hayatta yaşam sürmeye çalışıyor. Sanki yoğun bakımda bir hasta olur ya makineye bağlı yaşam sürmeye çalışır. Ne kadar daha devam eder? Yakında hasta enfeksiyondan yaşamını yitirir. Avcılar hasta... Avcılar artık tedavi olmalı kanserden kurtulmalı bu hezimetten kurtulmalı” dedi.

Vatandaş şafak sayıyor
Seçime 25 gün kaldığını da anımsatan Ulusoy, “Umuyorum 25 gün sonra Avcılar hizmetle tanışacak. Şu an şafak 25. İnsanlar şafak sayıyor. Her karşılaştığımız insan dolma noktasına gelmiş. Öyle bir öğretilmiş çaresizlik içine sokulmuşuz ki belediye nedir; çöp toplar, su akıtır. Zaten çöpler bir gün toplanıp bir gün toplanmıyor. İşçi kardeşlerimizin maaşı ödenmiyor. Geçenlerde dejavu yaşıyorum sandım. Doksanlarda mıyız dedim? 20 yıldır geldiğimiz nokta bu. Ama 31 Mart'ta geniş bir mutabakatla birlikte geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizle, çocuklarımızla, hanımefendilerimizle sizlerle birlikte 31 Mart'ta bu hezimeti bitreceğiz. 1 Nisan'da Avcılar için yeni hizmetler olacak. Yeni mutluluklar umutlar olacak. Marka kent olmamızın başlangıcı olacak” diye konuştu.

20 yıldır kara kış yaşanıyor
CHP'nin, 'Mart'ın sonu bahardır' sloganını da eleştiren Ulusoy şöyle konuştu; “39 ilçe içinde en geri kalmış ilçeyiz. Borçları hiç söylemiyorum. Onlar zaten felaket. Borçları sizler benden daha iyi biliyorsunuz. İller Bankası'ndan gelip buharlaşan paralardan bahsetmiyorum. 4 dönemde 20 yılda gelen parayı hesaplattım. Of, of dedim. O parayla Avcılar'ı baştan yaratırsınız. Ama taş üstünde taş yok. Yani belediyenin borcu olur mu olur. Ama belediye de kültür merkezi yapar oyun alanı yapar dinlenme alanı yapar park alanı yapar tesis yapar borçlandım der. Sizin için yaptım der. Borç da yiğidin kamçısı derim. Ama şimdi bakıyorum. Borç var ama hizmet yok. Bu gerçeği herkes biliyor. Mart'ın sonu bahar diyorlar. Yahu Avcılar'a 20 yıl kara kış yaşattınız."

Hizmeti biz getireceğiz
Kendisinden de söz eden Ulusoy sözlerini şu şekilde noktaladı; “16 yaşında fakülte birdeydim. 22 yaşında Türkiye'nin en genç doktoruydum. 27 yaşında genel cerrahi ve kanser cerrahisinde eğitimlerimi tamamladım. 30 yaşında baş hekim oldum. 10 yılda dünyanın en kadim milletine hizmet etmekle şereflendim. Şimdi de aynı duygularla yaşıyorum. Fakülte bitirdiğimde eczacı babama diplomamı götürdüğümde hasta ve hasta yakınlarının duasını al demişti. Şimdi aynı şekilde niyet hayır akıbet hayır dedik, dualar almak için hizmet sözü verdik. Avcılar'a 20 yıldır gelmeyen hizmet, bu hizmet gelecek dedik. Bu hizmet herkese gelecek. Birliğimizi daim edip bizi birbirimize bağlayacak. Avcılar'da yaşayan herkes mutlu olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum