Acarkent’te noktayı koydu

Acarkent’te noktayı koydu
Acarkent’te vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, imar ve mülkiyet sorununa ilişkin, "Beykoz’da ya hep ya hiç olacak. Ya herkes yapabilecek ya da kimse yapamayacak. Bu kadar açık ve net, bunun için çalışacağız. Siz de bize destek verin, özel olarak ben kendi işimi hallederim, götürürüm, çözerim diyenin de işine çomağı sokarız" dedi.

Sorunları dinledikten sonra cevaplandıran Başkan adayı Aydın, "Buralar Boğaziçi öngörünüm, doğal sit vesaire, hiçbir şey yapamazsın’ derler, o yüzdende binaları yıkmıyorlar öyle tutuyorlar. Bu da mülkiyet hakkına karşı devletin farklı bir tutumu olabilir endişesiyle o kurumlar binaları yıkmıyorlar. Biz bu halden kurtarmak için çalışacağız. Bu mevcut yapı sürdürülebilir bir şey değil. Her şeyi yasaklıyorsunuz ama ortada bu durum var. Yani 1996 yılında doğal sit ilan ediyorsunuz, niye? Ben buraya hizmet getirme noktasında çok kararlıyım, bir şeyler yapmak lazım. Gerekenleri yapacağız, bütün adımları atacağız ama bekleyecek vaktimiz yok. 5 yılda verdiğimiz sözler var, onların da keyfini bekleyemeyiz. Belli bir noktadan sonra vurup geçeceğiz yani yapacağız. Bunları bürokrasi bilsin diye anlatıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bu işler çözülsün diyor" diye konuştu. 

Gereğini yapacağız
Aydın, “Benim 20 yıllık belediye başkanlığım dönemimde en çok çekindiğim ve içine girmediğim konu imar meselesidir. Türkiye’de olabilecek en problemli yere geldik. Dolayısıyla kararlılığımızı hissettirmek açısından bürokrasiye sinyal vermek bakımından bunu yapacağız. Bakın bakanımız tamam, Cumhurbaşkanımız sonsuz destek veriyor. Yukarıdakiler tamam ama aşağıdakiler şu bu diyecekler biliyorum. Onu demesinler, diyemesinler diye gereğini yapacağız. 20 yıl uğraştık geldi, 5 yılda bütün kazanımlarımızı aktaracağız, kendime başarısız adam dedirtmek istemem. Başarmak için de her şeyi göze alacağım" ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.