Acılar değil Avcılar kazanacak

Acılar değil Avcılar kazanacak
Seçim çalışmalarına ilişkin konuşan CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, “Ben acılarla büyüdüm, acılarla boğuştum ama hep kazandım. Şimdi de bir kere daha diyorum; acılar değil Avcılar kazanacak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye Başkan adayı Av. Turan Hançerli, ilçede sürdürdüğü seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Avcılar'ı daha ileriye taşımak ve bulunduğu noktadan daha iyi bir yere getirmek için belediye başkanlığına talip olduğunu söyleyen Hançerli, “Biz hep söylüyoruz; önceliğimiz Avcılar olacak hizmet olacak diyoruz. Avcılar'a şeffaf bir belediyecilik, sağlıklı bir yönetim ve sürekli ileriyi hedefleyen, gelişmeyi arzulayan bir anlayış vaat ediyoruz” dedi.

Acılarla büyüdüm
Gençlik yıllarında Tokat'ta patoz makinesine iki kolunu kaptıran Hançerli, her daim acılar içerisinde yetişen birisi olduğunu anımsatarak “Her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek, her türlü sıkıntıyı aşabilecek biriyim” diye konuştu. Hançerli, “Acılarla büyüdüm. Acılarla boğuştum. Hep kazandım. İşte bu yüzden acıları da Avcılar'ı da biliyorum. Ünlü bir düşünür der ki; 'Acı bilgidir...' Acı hak yememeyi bilmektir, hayatın ranttan ve çıkar savaşlarından büyük olduğunu bilmektir. Hayat bütün bu kötü hırslardan büyüktür. Tam da bu yüzden acılar değil Avcılar kazanacak” ifadelerini kullandı.

Herkese eşit hizmet
Avcılar'da herkese eşit bir şekilde hizmet vereceklerini de kaydeden Hançerli, “Sadece birlik ve beraberliğin olduğu yerde huzurdan, mutluluktan, eşitlikten ve ayrımsızlıktan bahsedilebilir, bunu biliyor ve parti ayırmaksızın, 435 bin Avcılarlı hemşehrilerimize eşit hizmet etmeye geliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.