Aday adaylığına ışık vermedi

Aday adaylığına ışık vermedi
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dr. Mustafa Necati Işık, gazetemiz merkezine bir ziyarette bulunarak yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Işık, “Herkes belediye başkanlığına talip olacak mısınız diye soruyor. Buradan açıklıyorum. Aday adayı olmayacağım” dedi.

Gazetemiz merkezinde Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert ve Damga İmtiyaz Sahibi Ali Tarakçı ile gazetecilik ve yerel siyaset üzerine sohbet eden AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dr. Mustafa Necati Işık, önümüzdeki yerel seçimlerde kesinlikle başkanlığa talip olmadığını açıkladı. Işık, “Öncelikle ben il başkan yardımcısıyken il başkanımız tarafından ilçe başkanı olarak görevlendirildim ve amacım Beylikdüzü'nde partimizi yerel seçimlerde iktidara taşımak. Daha önceki yerel seçimlerden tecrübelerimiz bize, ilçe başkanının istifa ederek belediye başkan aday adayı olmasının ciddi bir şekilde zafiyet yarattığını gösteriyor. Dolayısıyla bu seçimlerde ben ve arkadaşlarım görevden ayrılarak aday adayı olmayacağız. Ancak parti yöneticilerimiz bu konuda hangi görevi verirlerse bizlere düşen o görevi yerine getirmek olacaktır” dedi.

Beylikdüzü değişiyor
Beylikdüzü'ndeki seçmen profilinin değiştiğini de anlatan Işık, “Sahada gördüğümüz kadarıyla mevcut belediye başkanı daha önceki günden çok şey kaybetmişe benziyor. 2014'de aynı saha bize mevcut başkanımızın puan kaybettiğini söylemekteydi ve ne yazık ki seçimleri kaybettik. 2019'da da bu durumun benzerliğini yaşayacağımızı tahmin ediyorum. Zira Beylikdüzü'nün değişken bir seçmen profili var” diye konuştu.

mustafa necati ışık

Cuma mesajı yanlış anlaşıldı!
Geçtiğimiz haftalarda toplu mesaj ile partilileri cumaya davet etmelerine ilişkin de konuşan Işık, “Toplu mesaj ile partililerimizi cumaya davet ettiğimiz etkinlik eleştiri aldı ve yanlış anlaşıldı. Biz de bu eleştiriyi doğru bulduk ve artık öyle bir mesajımız olmayacak. Aslında baktığınızda İstanbul'un bazı ilçeleri bunu yapıyor ama bu durum Beylikdüzü'nde gitmedi biz de eleştiri yapanlara hak verdik” şeklinde konuştu.

mustafa necati ışık gazete damga

Damga’ya teşekkür
Gazetemizle ilgili de konuşan Işık, şu ifadeleri kullandı; Siyaset ve medya iç içe organlar. Bölgesel anlamda medya dünyamıza baktığımızda DAMGA gerçekten artık bölgesel gazeteciliğin çok çok ilerisinde bir yayın organı olarak bizlere hizmet veriyor. Bu anlamda bu güzel gazetenin elimize ulaşmasında emeği geçenlere teşekküre diyorum. İnanıyorum ki bu gazete uzun süre medya dünyasında çok daha güçlü bir şekilde yayınını sürdürecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.