AK Parti Kağıthane Belediye Başkanı Adayı Mevlüt Öztekin kimdir

AK Parti Kağıthane Belediye Başkanı Adayı Mevlüt Öztekin kimdir
AK Parti'nin Kağıthane Belediye Başkanı Adayı Mevlüt Öztekin kimdir? sorusu günün konusu oldu. Genç belediye başkanı adayı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

31 Mart seçimlerinde AK Parti'yi Kağıthane'de temsil edecek isim Mevlüt Öztekin oldu. Genç yaşına rağmen belediye başkanı adayı olması sonrasında ilçe halkı Mevlüt Öztekin kimdir? Mevlüt Öztekin nerelidir? gibi sorular sormaya ve internette araştırmaya başladı. Kariyerinde önemli görevler üstlenen ve yerel seçimlerde kazanmak için mücadele verecek olan Mevlüt Öztekin ile ilgili haberimiz sizlerle...

Mevlüt Öztekin kimdir?
1981 Ordu doğumlu olup aslen Sivas Koyulhisarlı olan Öztekin İlk, orta ve lise tahsilini Kağıthane'de tamamladıkdan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu. 2005 - 2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. 2005 - 2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009 - 2014 yılları arasında yerel seçimlerde Kağıthane İ.B.B Meclis Üyeliği yaptı. 2009 - 2018 Tarihleri arasnıda Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yapan Öztekin Evli ve bir çoçuk babasıdır.

ak parti istanbul adayları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.