Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Temel Karadeniz Kimdir?

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Temel Karadeniz Kimdir?
AK Parti'nin mevcut başkanlarla yola devam ettiği isimlerden biri de Temel Karadeniz oldu. Temel Karadeniz kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Detaylar burada.

İstanbul'un en önemli ilçelerinden biri olan ve Bakırköy ile Avcılar arasında bulunan Küçükçekmece'de seçim yarışı kızışıyor. AK Parti'nin adayı belli oldu. Yapılan tercih ise mevcut başkanla yola devam etme kararı alındığını gösterdi. Şu an başkanlık koltuğunda oturan Temel Karadeniz bir kez daha partisini temsil edecek ve 31 Mart'ta sandıktan galip çıkma mücadelesi verecek. Peki Temel Karadeniz kimdir? Kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve bugüne kadar ne yapmıştı. İşte hakkındaki bilgiler...
 

Temel Karadeniz kimdir?

Temel Karadeniz 13 Temmuz 1967 yılında İstanbul Esenler’de dünyaya gözlerini açtı. Aslen Sivas’ın Gürün ilçesinden olan Babası Mehmet ve annesi Gülbahar Karadeniz’in beş kız evladının ardından ilk erkek evlat olarak doğan Temel Karadeniz o yıllar için evinin adeta neşe kaynağı oldu. Beş ablası ve kendisinden sonra doğan bir erkek kardeşiyle birlikte kalabalık bir ailenin mutluluğunu, bir arada yaşamanın güzelliklerini tatdı, paylaşmanın erdemiyle şekillenen bir çocukluk geçirdi. Temel Karadeniz 1999 yılının sonlarına doğru Fazilet Partisi çatısının altında siyasi kariyerine ilk adımını attı. Farklı düşüncelere açık, birbirinden farklı düşünen insanların bir arada olma gücünü benimseyerek ve tecrübe ederek yetişmiş bu genç adam için siyaset, bir ülkenin kaderini tayin anlamı taşıdığından kutsal bir görevdi. Bir iş, bir meslek değil bir gönül meselesiydi. Bu saiklerle adım attığı siyaset sahnesinde, farklı düşünceleri ve vefakârlığıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. 2000 yılında ailesine yeni bir neşe katan ikinci kızı Zehra’nın doğumu, adeta siyaset sahnesine yeni girmiş bu çiçeği burnunda siyaset adamı için bir uğur niteliği taşıdı. Temel Karadeniz’in Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak verdiği hizmet, kuruluşunda da görev aldığı ve yakın gelecekte ülkenin kaderini değiştirecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Küçükçekmece ilçe başkanlığı görevine atanmasıyla taçlandı. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda kazandığı Küçükçekmece Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

temel karadeniz

Küçükçekmece
İstanbul İli’nin batı yakasında yer alan Küçükçekmece ilçesi, Marmara Bölgesi’nde Çatalca-Kocaeli bölümü Çatalca yarımadası üzerinde yer alan bir konuma sahiptir. İstanbul İli’nin batı yakasında yer alan Küçükçekmece ilçesi, Marmara Bölgesi’nde Çatalca-Kocaeli bölümü Çatalca yarımadası üzerinde yer alan bir konuma sahiptir. Doğuda D100- TEM bağlantı yolundan başlayıp batıda Küçükçekmece Gölü’ne; güneyde Marmara Denizi’nden başlayıp kuzeyde TEM (E80) otoyoluna uzanan bu lokasyon aynı zamanda Trakya yarımadasının doğu-güneydoğu kısmına karşılık gelmektedir. Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Esenler, Bağcılar, Bahçelievler ve Bakırköy, ilçeleri ile çevrili bulunmaktadır. Şehir merkezine 17 km mesafede olan ve yaklaşık,  37,75 km2 yüzölçümüne ve 47,33 km çevre uzunluğuna sahip bulunan ilçemiz , Asya-Avrupa bağlantısını sağlayan Transit European Motorway (TEM-E80) ve D100 (E5) gibi önemli karayollarının yanı sıra Sirkeci merkezli Avrupa’ya uzanan demiryolu ağının üzerinde bulunmaktadır. Ayrıca gerek yurdumuzun gerekse dünyanın önemli havalimanlarından birisi olan Atatürk Havaalanı ise İlçeye 2 km mesafededir. Küçükçekmece ilçesi deniz seviyesine yakın yükseltisi hafif dalgalı rölyefi ile Çatalca-Kocaeli Penepleninin karakteristik özelliklerini yansıtır. Küçükçekmece Lagünü, rejim ve debileri düzensiz , mevsimlik ve sürekli, genellikle boyları kısa akarsular ile yeraltı sularından beslenmektedir. Bu akarsuların başlıcaları ise Nakkaşdere, Sazlıdere,Topçular Dere, Hasan Dere, Karanlık Dere, Selim Dere, Azaklı Deresi’dir.

ak parti istanbul adayları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.