AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar kimdir

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar kimdir
AK Parti'nin Sarıyer Beleidye Başkanı Adayı Salih Bayraktar kimdir? Belediye başkanı değişecek olan Sarıyer'in yeni adayı hakkında merak edilen sorular haberimizde.

AK Parti'nin Sarıyer Belediye Başkanı Adayı Salih Bayraktar oldu. CHP'nin iktidarında bulunan ilçelerden biri olan Sarıyer'de seçim kazanmak için mücadele verecek Salih Bayraktar'ın kim olduğu, yaşı, memleketi ve siyasi haberimizde yer alıyor.

Salih Bayraktar kimdir?
1960 yılında İstanbul’un Sarıyer İlçesi'nde doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Sarıyer’de tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okudu. Denizcilik, Sanayicilik ve Uluslararası Ticaret alanında girişimcilik faaliyetlerinde bulundu. 14 Aralık 2014 ve 01 Nisan 2018 tarihlerinde AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi. Ülkemizin kalkınması ve Sarıyer İlçemizin her alanda başarısı için teşkilatın bütün kademesinde arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın desteği ile siyasi çalışmalarına devam etmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği ve Yeşilay Şube Başkanlığı yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

ak parti istanbul adayları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.