Ali Kaya'dan destek teşekkürü

Ali Kaya'dan destek teşekkürü
AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan iş adamı Ali Kaya, gazetelere verdiği tam sayfa ilanla adaylık sürecinde kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

Avcılar'da partisinden belediye başkanı aday adayı olan Ali Kaya söz konusu süreçte kendisiyle görüşen, Avcılar'ın sorunları ile ilgili hasbihal eyleyen STK'lara, kanaat önderlerine ve muhtarlara gazete ilanlarıyla teşekkür etti.


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kaya, AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayının açıklanmasından sonra STK başkanlarına, iş adamlarına, kamu kurumu yöneticilerine, mahalle muhtarlarına, spor kulübü başkanlarına ve basın mensuplarına teşekkür ederek davanın destekçisi olmaya devam edeceğini belirtti.
Sanayici İş Adamı Kaya, “AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday adayı olarak 50 küsür gündür aktif olarak sahadaydım. Esnaf, STK ve mahallelilerle buluşarak teveccühlerini aldım. Sahada da belirttiğim gibi kim aday olursa olsun onu destekleyeceğim.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantımızda Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak Sayın İbrahim Ulusoy’u açıkladı.
Çıkmış olduğumuz bu yolda AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak Sayın İbrahim Ulusoy’a desteğim tamdır. Avcılar ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte tarafıma desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

ali kaya avcılar ak parti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.