Allah dedik yola çıktık

Allah dedik yola çıktık
Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Serkan Temur seçime bağımsız belediye başkan adayı olarak gireceğini açıkladı.

"Arnavutköy’ümüzün tüm sıkıntılarını biliyoruz ve buna göre planladığımız projelerimizi yapmak için niyet ettik, yola çıktık" diyen Temur, "Hak, hukuk tanımayan, ilke bilmeyen, çizgisi olmayan, ahlak ve edepten yoksun hiçbir mücadele zafer kazanamaz, menzile ulaşamaz. Biz bunu çok iyi biliyoruz. Bizim de derdimiz var. Ayağa kalktık ya Allah dedik, yola çıktık. Söyleyecek sözümüz yapacak işlerimiz var" dedi.

Dayatma aday istenmiyor
Arnavutköy halkının gönül verdiği partinin dayatma belediye başkan adayını kabullenmek zorunda olmadığını dile getiren Temur, "Vatandaşın içinde olan, vatandaşa değer veren, tevazu sahibi, insanların içinde olan, sokağa çıkan, sokağın problemlerini bizzat sokakta görerek anlık çözümler üreten, garibanın evinde sofrasına diz çöken, yetimin farkına varıp başını okşayan, birilerinin değil Arnavutköy halkının istediği bir belediye başkanını Arnavutköy halkı artık görmek istiyor" açıklamasını yaptı. ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.