Alper Taş teşekküre gitti

Alper Taş teşekküre gitti
31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin adayı karşısında az bir farkla kaybeden CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, mahallelerde teşekkür ziyaretlerine başladı

Kasımpaşa’da bölge esnafını ziyaret eden Alper Taş, “Vatandaşlarımız aday olanların bir daha kendilerini ziyaret etmemesinden yakınmışlardı. Biz ise seçimi kazansak da kaybetsek de elini sıktığımız herkesin yanına bir daha geleceğimizi ifade etmiştik. Şimdi ise sözümüzde durma zamanı. İlk ziyaretimizi Kasımpaşa’ya yaptık. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederiz” dedi. Taş’ı büyük bir ilgi ile karşılayan Kasımpaşalılar, fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

İmamoğlu'nun yanındayız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçlarına ilişkin de konuşan Alper Taş, Ekrem İmamoğlu'nun yanında olduklarını söyledi. Taş, “Ortada yapılmış bir seçim var ve seçimin galibi de çok net bir şekilde belli. Buna rağmen ön kesmek arzusuyla hareket etmek olmadık bir takım söylemlerle seçime gölge düşürüp hiç yok yere suyu bulandırmaya çalışmak, ahlaki ve doğru bir yöntem değildir. Biz Beyoğlu'nda olduğu gibi İstanbul'un her yerinde de İmamoğlu'nun yanında olacak ve halk iradesine sahip çıkacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.