Altınok Öz yeniden aday

Altınok Öz yeniden aday
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçe Merkezi’ne başvuruda bulundu

Kartal Belediyesi Hizmet Binası’ndan, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Merkezi’ne yürüyerek giden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’e yol boyunca kalabalık bir destekçi grubu eşlik etti. Alkış ve sloganlarla desteklenen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü CHP İlçe Merkezi’nde de coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kartal Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’ye teslim eden Başkan Altınok Öz, burada sık sık alkışlarla kesilen bir konuşma yaptı.

Siyaseti ben istedim
Başkan Altınok Öz konuşmasında, “Böyle bir topluluğun karşısında olmak, benim için hem heyecan hem de gurur verici bir şey. Ben siyasete girmeden önce, 19 Mayıs 2003 tarihinde o zamanki Genel Başkanımıza; yıllarca hekim olarak hizmet ettiğim Kartal’da siyasete girmek istediğimi belirtmiştim. 2008 yılında emekli olup emekli yaşamımı sürdürecekken ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı benimle aynı hassasiyetleri taşıyan eşimin, parti örgütümüzün ve halkımızın desteği ile 2009 yılında Kartal’ımıza Belediye Başkanı oldum.” dedi.

10 yıl görev yaptım
Üçüncü dönem adaylık konusuna açıklık getiren Başkan Altınok Öz, “2009 yılında aile olarak eşim ve ben, iki dönemin Kartal’ın dönüşmesi için yeteceğini ve ondan sonra emeklilik hayatımızı sürdüreceğimize karar vermiştik. Aynı zamanda bunu halka da beyan etmiştim. İki dönem siyasette olacağımı söylemiştim. Üçüncü dönem müracaat ettiğim takdirde özü de bir sözü de bir Altınok Öz’e ters düşeceğim için adaylık müracaatımı yapmayacağımı ifade etmiştim. Ancak, eğer partim bana görev verirse ve bu görev hangi noktada olursa olsun bu yolda yürüyeceğimi de söylemiştim. Fakat bir algı oluşturuldu ‘Altınok hizmetten kaçıyor mu, aday olmayacak mı?’ şeklinde, bu algı hoş olmadı. 10 yıl partimin ilkelerine ters düşmeden ve rahmetli babamın kemiklerini sızlatmadan görev yaptım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.