Anadolu Ajansı 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Başkanlığı Seçim Sonuçları

Anadolu Ajansı 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Başkanlığı Seçim Sonuçları
Türkiye'nin sonuçlarını merakla beklediği 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Başkanlığı Seçim Sonuçları Anadolu Ajansı tarafından yayınlanacak. Peki AA internet sitesi ve seçim sonuçları nasıl takip edilir?

İstanbul'un yeni belediye başkanını belirleyecek olan 23 Haziran seçimlerinde artık sona gelindi. Sandıkların kapandığı ve oy sayımlarının başladığı kritik günde gözler bir kez daha Anadolu Ajansı'na çevrildi. 31 Mart seçimlerinde saatlerce veri girmemesiyle gündeme oturan Anadolu Ajansı bugün bir kez daha ilgi odağı olacak. Resmi sonuçların açıklanacağı saat de duyuruldu.

Anadolu Ajansı 23 Haziran Seçim sonuçları
Ajansın internet sitesi www.aa.com.tr 7/24 hizmet vermekle birlikte 23 Haziran seçim sonuçlarını da canlı olarak yayınlayacak. 10 milyon seçmenin bulunduğu seçimde oluşturulan infografikler üzerinden 39 ilçenin ve İstanbul'un toplam oyları okuyuculara aktarılacak.

Anadolu Ajansı 23 Haziran seçim sonuçlarını ne zaman açıklayacak?
Resmi internet sitesinden açıklamada bulunan Anadolu Ajansı, yüzde 30'dan fazla sandığın açıldığı sandıkta seçim sonuçlarının 19.30'dan duyurulacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.