Arnavutköy değişim istiyor

Arnavutköy değişim istiyor
İlçede düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkanadayı Muharrem Yaman, “Arnavutköy artık değişim istiyor ve biz de buna imkan vereceğiz” dedi.

Arnavutköy Etzade Et Mangal Restaurant’ta düzenlenen aday tanıtım toplantısına, İYİ Parti ve Millet İttifakı Arnavutköy Belediye Başkan adayı Av. Muharrem Yaman, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celalettin Akyol, Arnavutköy İYİ Parti İlçe Başkan Vekili Güngör Tosun, Arnavutköy CHP İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi adayları ve yerel medya temsilcileri katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Arnavutköy İYİ Parti İlçe Başkan Vekili Güngör Tosun, ‘‘Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin, Allah’ın izniyle hep beraber 1 Nisan sabahı Muharrem Başkanı ve ekibini Arnavutköy’e yönetici yapmak için elimizden gelen her çalışmayı yapacağız” dedi.

Zoru başaracağız
Daha sonra mikrofonu alarak kısa bir konuşma CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, “Uzun ve meşakkatli bir yola çıktıklarını, bu gök kubbenin altında sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Yolumuz uzun, meşakkatli ve zor bir yolculuk. Ama zoru başaracağız. Bizler belediye başkan adayımız Muharrem Yaman için yola çıktık. Onu Arnavutköy’e belediye başkanı yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. CHP ile İYİ Parti siyasi hısım olmuşlardır. Yolumuz ve birliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Kalbimiz ve kadromuz temiz
İyiliğin sadece partinin isminde olmadığını dikkat çeken İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Muharrem Yaman da her zaman iyilikten taraf olduklarını söyledi. Yaman, ‘‘Bizler iyi insanlarız ve iyiyiz. Vicdanımız temiz, iyilik sadece partimizin isminde değil vicdanımız temiz, kalbimiz temiz, kadromuz temiz. Öncesinde de güzel şeyler başaran temiz bir kadromuz var. Bizler şimdiye kadar iyi şeyler başardığımız gibi sonrasında da güzel şeyler başarmak için yola birlikte çıktık. Biz iyiyiz ancak memleketimizde iyi olmayan iyi gitmeyen şeyler de var. Arnavutköy’de bu iyi gitmeyen şeylerden biri. Biz Arnavutköy’de iyi gitmeyen bazı şeyleri iyileştirmek adına yola çıktık” şeklinde konuştu.

Halk memnun değil
Halkın mevut iktidardan ve yerel yöneticilerden memnun olmadığının altını çizen İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Muharrem Yaman sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Halkımız artık gerek mevcut yönetimi gerek memleketimizde gerekse yaşadığımız ilçemiz Arnavutköy’de umut olarak görmüyor. Artık tencere zor kaynıyor, insanlar umutsuz, ve mutsuz. Halk artık değişim istiyor. Ve bu değişimin bizimle olmasını istiyor. Gittiğimiz yerlerde biz bu değişim ihtiyacını gözlemleyebiliyoruz, hissediyoruz. Aslında halkımız hazır bize düşen birlikte çalışıp birlikte başarmayı sağlamaktır.”

Atatürk’ü örnek alıyoruz
“Biz yılmış sindirilmiş korkutulmuş umudunu kaybetmiş bir halkın umudu olmak için yola çıktık” diyerek sözlerini sürdüren Muharrem Yaman, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü kendilerine örnek aldıklarına dikkat çekti. Yaman sözlerini şöyle bitirdi: ‘‘Bize düşen yönetmeye aday olduğumuz ilçede bunu başarıp adil, vicdanlı, halka yakın yöneticiler olabilmektir. Birlikte çalışıp ayrışmaya düşmeden azimle çalışıp bu neticeye ulaşacağız. Emin olun başaracağız. 1 Nisan sabahı ülkemizin birçok yerini İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Arnavutköy buna emin olun biz yöneteceğiz. Birlikte yöneteceğiz. Martın sonu gerçekten bahar olacak. Biz de bu baharı getirmek için yola çıktık. Talep bizden, seçim halkımızdan, takdir Allah´tandır.” ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.