Atakent'te sorun kalmayacak

Atakent'te sorun kalmayacak
Küçükçekmece Atakent Mahallesi Muhtar Adayı Atakan Ertem, seçim çalışmalarına ilişkin gazetemize konuştu. Ertem, “Yaşadığımız mahalleye hizmet için göreve talibiz. Atakent'in gün yüzüne çıkmamış sorunlarını mahalle halkımızla birlikte çözeceğiz” dedi.

Küçükçekmecenin nüfus ve seçmen bakımından en büyük mahallesi Atakent Mahallesi'nden muhtar adayı olan Atakan Ertem, devam eden seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Atakent'e değer katmak ve mahallenin gelişimini hızlı bir şekilde arttırmak için göreve talip olduğunu anlatan Ertem, “Yaşanabilir ve örnek bir mahalle için aday olduğunu önceliğinin çocuklarımız ve kadınlarımızın önemsendiği ve kıymetli bir mahalle olması için elimden geleni yapacağım. Semt pazarı kapalısı oluncaya kadar sokak pazarı kurduracağım uyuşturucu ile mücadeleyi emniyetle ortak çalışmak kaydıyla bitirmek için çaba sarf edeceğim” dedi.

Atakent'i karış karış bilirim
Atakent'in yabancısı olmadığını ve mahalleyi karış karış bildiğini de anlatan Ertem, “Okul önlerindeki trafik sıkıntısını okullarla görüşüp aşmak için gereken neyse yapacağız. Yaşadığımız, vaktimizi geçirdiğimiz mahallemizin sorunlarını biliyoruz ve bunları ivedilikle çözmek için çalışacağız. Barış içinde birlik içinde bir yaşam ve huzurlu bir Atakent için birlik olacağız birlikte yöneteceğiz diye konuştu.

atakan ertem


Atakan Ertem kimdir?
1976 yılında Kars ili Arpaçay ilçesinde doğdum. 1981 yılında ailemle beraber İstanbul’a göç ettik ilkokulu Halkalı İlkokulun'da ortaokul ve liseyi yine Halkalı'da tamamladıktan sonra ailemin devam eden ticari faaliyetlerinde bulundum. 1993 yılından beri o zamanlar Halkalı Toplu Konutları diye geçen şimdiki Atakent Mahallesi'nde kendi iş dallarında devam ettik ve sonra vatani görevimi Tokat’ta tamamladım. İkamet ettiğim Atakent'te uzun yıllardır esnaflık yapıyorum ve yaklaşık üç yıldır alt yapısını yaptığım muhtarlığa aday oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

atakan ertem atakent

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.