Avcılar'ın kıymetini biliyorum
CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erol Yılmaz, devam eden seçim çalışmaları hakkında konuştu. Vatandaşlardan çok olumlu bir karşılık gördüklerini anlatan Yılmaz, “Avcılar'ın kıymetini biliyor, Avcılar için çalışıyorum. Bunu gören değerli ilçe sakinlerimiz de bize olan desteklerini esirgemiyor” dedi

Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erol Yılmaz, seçim çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi. 31 Mart'ta yapılacak seçim öncesinde başkanlık yarışına giren Yılmaz, bu anlamda kendine güvendiğini ifade ederek oldukça da yoğun bir tempoda halkla bir araya geldiğini söyledi. Yılmaz, “31 Mart'a az bir zaman kaldı. 4 ay gibi bir süre var biz de bu süreçte en iyi şekilde çalışıyoruz. İlçemizle ilgili sorunları masaya yatırıyor, çözüm önerilerini dinliyor ve gerek vatandaşlarımızla gerek ilçemizdeki STK'larımızla gerekse de muhtarlarımızla karşılıklı bir diyalog kuruyoruz” dedi.
37 senedir Avcılar'dayım
37 senedir Avcılar'da yaşadığını ve kendisini Avcılarlı kimliğiyle öne çıkardığını vurgulayan Yılmaz, ilçenin daha da çok değer kazanması için büyük bir emek sarfedeceğinin de sözünü verdi. “Avcılar'ın kıymetini biliyor, Avcılar için çalışıyorum. Burada yapmak istediğimiz çok güzel işler var” ifadelerini kullanan Yılmaz, Avcılar'ın bir turizm kenti olabilmesi için de çalışacağını belirtti.
Cazibe merkezi olacak
Yeşili seviyoruz
İstanbul'da yeşil alan bakımından Avcılar'ın oldukça zengin bir kent olduğunu belirten Yılmaz, bu yeşil alanların sayısını arttırmak ve genişletmek için de önmeli çalışmalar yapacağının altını çizdi. Yılmaz, “Bugün İstanbul'da yeşil alan olarak sadece askeri yerler kaldı. İstanbul'a ihanet eden yöneticiler yeşil alanları ranta açtı. Askeri alanları da bitirdiler. Ama Avcılar'da hala yeşil alanlar var. Bizim en büyük özelliğimiz yeşile sahip çıkmamızdır. Bu anlayışımızı kararlılıkla sürdürecek, vatandaşlarımıza sağlıklı ve güzel bir kent bahşedeceğiz” diye konuştu.