Avcılar'ın kıymetini biliyorum

Avcılar'ın kıymetini biliyorum
CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erol Yılmaz, devam eden seçim çalışmaları hakkında konuştu. Vatandaşlardan çok olumlu bir karşılık gördüklerini anlatan Yılmaz, “Avcılar'ın kıymetini biliyor, Avcılar için çalışıyorum. Bunu gören değerli ilçe sakinlerimiz de bize olan desteklerini esirgemiyor” dedi

Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erol Yılmaz, seçim çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi. 31 Mart'ta yapılacak seçim öncesinde başkanlık yarışına giren Yılmaz, bu anlamda kendine güvendiğini ifade ederek oldukça da yoğun bir tempoda halkla bir araya geldiğini söyledi. Yılmaz, “31 Mart'a az bir zaman kaldı. 4 ay gibi bir süre var biz de bu süreçte en iyi şekilde çalışıyoruz. İlçemizle ilgili sorunları masaya yatırıyor, çözüm önerilerini dinliyor ve gerek vatandaşlarımızla gerek ilçemizdeki STK'larımızla gerekse de muhtarlarımızla karşılıklı bir diyalog kuruyoruz” dedi.

37 senedir Avcılar'dayım
37 senedir Avcılar'da yaşadığını ve kendisini Avcılarlı kimliğiyle öne çıkardığını vurgulayan Yılmaz, ilçenin daha da çok değer kazanması için büyük bir emek sarfedeceğinin de sözünü verdi. “Avcılar'ın kıymetini biliyor, Avcılar için çalışıyorum. Burada yapmak istediğimiz çok güzel işler var” ifadelerini kullanan Yılmaz, Avcılar'ın bir turizm kenti olabilmesi için de çalışacağını belirtti.

Cazibe merkezi olacak
Avcılar'ı İstanbul'un cazibe merkezi haline getireceklerini de vurgulayan Yılmaz, “İlçemizin bir tarafı göl bir tarafı deniz. Güzel bir tabiata sahip güzel bir manzaraya sahip bir ilçemiz var. Ambarlı'da güzel bir marinamız var güzel balıkçı barınaklarımız var. Oralarda daha iyi  marinalar yapabilir turizmi canlandırabiliriz. Bugün yine Firüzköy'de Bathonea antik şehir kentimiz var. Orasıyla ilgili de göl havzasında olmamıza rağmen değerlendirmeler yapılmalıdır. Bunları hayata geçirdiğimiz zaman burasının bir cazibe merkezi haline geleceğini söyleyebilirim. Zaten bugün gerçekten Avcılar'da yaşayan vatandaşlarımız şunu bilmeli ki burada yaşamanın farkındalığı var. Refahı, huzuru ve insanlarıyla birlikte Avcılar'da yaşamak çok güzeldir” dedi.

Yeşili seviyoruz
İstanbul'da yeşil alan bakımından Avcılar'ın oldukça zengin bir kent olduğunu belirten Yılmaz, bu yeşil alanların sayısını arttırmak ve genişletmek için de önmeli çalışmalar yapacağının altını çizdi. Yılmaz, “Bugün İstanbul'da yeşil alan  olarak sadece askeri yerler kaldı. İstanbul'a ihanet eden yöneticiler yeşil alanları ranta açtı. Askeri alanları da bitirdiler. Ama Avcılar'da hala yeşil alanlar var. Bizim en büyük özelliğimiz yeşile sahip çıkmamızdır. Bu anlayışımızı kararlılıkla sürdürecek, vatandaşlarımıza sağlıklı ve güzel bir kent bahşedeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.