Bakırköy için ağlıyorum

Bakırköy için ağlıyorum
İYİ Parti Bakırköy Belediyesi başkan adayı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy'ün çok kötü yönetildiğini söyleyerek, “Ben Bakırköy için ağlıyorum. Bakırköy için sorumluluk almak istiyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına ilişkin konuşan Ateş Ünal Erzen önemli mesajlar verdi. Mevcut başkan Bülent Kerimoğlu’nu eleştiren ve bir dönem için göreve talip olduğunu söyleyen Erzen, “Ben sosyal demokrat ve Atatürkçü biriyim. 10 yıl burada başkanlık yaptım. Yaptıklarımızın üzerine bir tuğla bile eklenmediğini gördüğüm için göreve talibim. Bir insanın kalbi ağlar mı? Benim Bakırköy için kalbim ağlıyor” diye konuştu. 

Belediye başkanlığı meslek değil
Belediye başkanlığının meslek olmadığını da söyleyen Erzen, “Belediye başkanlığı bir meslek değil. Belediyeyi mahalle meclisleri ile yöneteceğiz. 15 mahallenin hepsinde meclisler kurulacak. Oralarda muhtarlar sorumlu olarak görev yapacak. Bunun yanı sıra meclis üyelerimizi oraya koordinatör olarak atayacağız. Mahallelerde açacağımız belediye birimleri ile hizmeti yerinde vereceğiz. Yeşilköy’deki yurttaş belediyeye gelmek zorunda olmayacak. Ayrıca benim için gençler çok önemli. 7’si kadın toplam 10 meclis üyesi adayımız gençlerden oluşuyor. Benim dünya görüşümde hep çocuklara ve gençlere yatırım yapmak var. Bu yatırımı Türkiye için yapacağım. Ayrıca mahallelerden gelecek raporlarla soruna anında müdahale edeceğiz” dedi.

Tuğla bile koymadılar
Kerimoğlu'nu de eleştiren Erzen, “Bakırköy’de 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bu süre içinde kalıcı eserler yaptığımıza inanıyorum. İYİ Parti kurulmadan Meral Akşener teklif yapmıştı. Ben gerçek Cumhuriyet Halk Partiliyim. Ama hangi Cumhuriyet Halk Partilisiniz derseniz, Atatürkçü, devrimci, laik ve çağdaş olan Atatürk’ten kalan CHP’liyim. Son 5 yılda bizim dönemimizde yapılanların yok olduğunu ya da çalıştırılmadığını gördük. Hiç birinin üzerine tuğla bile eklenmedi. Bir insanın kalbi ağlar mı? Benim Bakırköy’ün durumunu görünce kalbim ağlıyor” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.