Bakırköy yeniden kazanacak

Bakırköy yeniden kazanacak
Demokratik Sol Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Fatinoğlu, Yeşilköy'de düzenlediği toplantıyla ilçedeki muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Projelerini anlatan Fatinoğlu, “Bakırköy'ün kaybettiği değeri yeniden kazandıracağız” dedi.

Bakırköy'deki muhtar adaylarıyla buluşan DSP Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Fatinoğlu, seçim çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi. Projelerini ve belediye başkanı olması halinde yapacaklarını kaydeden Fatinoğlu, “Şimdi proje kitapçığım elinizde. Biz belediyeyi nasıl yöneteceğimi anlatmak için çalışacağız. Şirket yönetimi deyince herkes hırsızlık anlıyor. Ama biz organizasyon yönetimi açısından şirket yönetimi diyoruz. Şirket yönetiminde yönetim kurulu başkanı vardır ve müdürleri vardır. Birisi yönetim diğeri icra kuruludur. Yönetim yapılacak işlere karar verir, icra kurulu da bunu yerine getirir. Şimdi bunu Bakırköy Belediyesi'ne uygularken Ali Fatinoğlu icra kurulu başkanıdır. Yönetim kurulu ise bu önünüzdeki proje kitapçıklarıdır. Bu işin minimum olan alt tabakasıdır. Yönetim, proje ve icra” dedi.

Kent Konseyleri oluşturacağız
Kent Konseyleri oluşturacaklarını da anlatan Fatinoğlu, “İnsan olacak mı olacak. Sosyal demokrasi halkçılık burada başlıyor. Mahallelerde kent konseyleri olacak. Bunlar muhtarların organizasyonun da olacak. Muhtar kabul etmezse yapmaz ama ben talep edicem. Muhtarımız mahallede oturanları toplantıda buluşturacak. Ayda 1 defa toplantı olacak. O mahalle halkı diyecek ki ben mahallem için şunu şunu sorun olarak görüyorum. Biz de bu sorunları baz alıp mahalle konseyinden, kent konseyine taşıyacağız. Kent Konseyi'nde 3 kişi olacak. Muhtarımız ve ve her mahalleden iki kişi.  Havuzlar yapacağız. Havuzları yapacağım yerler bile belli. Hepsi kafamda. Ama bütçem belli. Bu sene iki mahalleye yapıcam. Hangi mahalleye yapıcam? Buna kent konseyi karar verecek. Medenice konuşacağız. Önce Bakırköy diyeceğiz. Ben de asla DSP, CHP demeden hizmetin herkese gitmesi her mahalleye gitmesi için çalışacağım. Her şey muhtarlarımız kontrolünde şekillenecek. Ben burada icra kuruluyum. Yap denileni bütçe varsa imkan varsa yapacağım” diye konuştu.

Handan Toprak’ı ben aday yaptım
DSP olarak yerel seçimlerde iddialı olduklarını da kaydeden Ali Fatinoğlu, CHP'den istifa ederek DSP'ye geçen ve yeniden belediye başkanlığına talip olan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ı da kendisinin ikna ettiğini söyledi. Fatinoğlu, “Handan Toprak'a, DSP'ye katılmasının doğru olacağını söyledim ve kendisini ben belediye başkan adayı yaptım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.