Başkan Erdoğan niye kazanıyor?

Başkan Erdoğan niye kazanıyor?
MHP'nin ittifak yaptığı AK Partinin elini rahatlatma adına Ardahan'ın da içinde olduğu bir çok ilde aday gösterdiklerini geri çektiği şu günlerde sanal ortama düşen ve bir çok haber kanalında yayınlanan Başkan Erdoğan ile CHP'den AK Parti'ye geçen adayın konuşmaları gündemin birinci sırasına yerleşirken Başkan Erdoğan'ın 20 yıla yakındır elinde tuttuğu iktidarın sırrını da bir kez daha görüyorduk.

MHP'nin ittifak yaptığı AK Partinin elini rahatlatma adına Ardahan'ın da içinde olduğu bir çok ilde aday gösterdiklerini geri çektiği şu günlerde sanal ortama düşen ve bir çok haber kanalında yayınlanan Başkan Erdoğan ile CHP'den AK Parti'ye geçen adayın konuşmaları gündemin birinci sırasına yerleşirken Başkan Erdoğan'ın 20 yıla yakındır elinde tuttuğu iktidarın sırrını da bir kez daha görüyorduk.
Çünkü yaklaşan yerel seçimleri öncesi elinde tuttuğu develet ve iktidar gücüne karşın işini gevşetmediğini bir kez daha gördüğümüz Recep Tayyip Erdoğan'ın başarı sırrını da görüyorduk, CHP'den aday gösterilmeyip, AK Parti'ye geçip, aday olan isim ile Erdoğan arasında yapılan o sanala düşen görüntüde.
Başta CHP'liler olmak üzere AK Parti'ye kızanların AK Parti'ye geçen aday ile dalga geçerek zaman kayıp ettiklerini düşündüğüm o görüntüde görülecek olan tek şeyin sandık görevlilerini bizzat tek tek arayıp, görevlerini yapıp, yapmadıklarını kontrol eden Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki seçimler de olduğu gibi önümüzde ki seçimleri de bizzat tek başına alacağıdır. Ve bu yönde ki çabasıdır..
Sizde dikkat ettiniz mi bilmem ama çoğumuzun kızarak, gülerek izlediği o görüntülerde Erdoğan'ın CHP'den gelen adayı ile görüşürken işi hiç gevşek tutmadığı gibi çokta dikkatli olduğuydu.
CHP'den aday gösterilmeyen ve yapıştığı koltuğu bırakmama adına AK Parti'ye geçen adayın gevşek ve sulu davranışlarına karşın Erdoğan'ın kendisini partisinden aday gösterdiği şahsın sitesine kadar girip, en ince detayına kadar incelediğini Erdoğan'ın CHP'li şahsa ve yeni adayına dediği, 'Sen şu el öpme işini falan bırakta önce şu sitende ki CHP Amblemi kaldır' sözlerinden anlıyorduk.
Yani benim o görüntüleri FOX TV'nin haberlerinde izlerken gördüğüm Erdoğan'ın başarı sırrıydı..
Çünkü birilerinin iddia ettiği ve dediği gibi elinde tuttuğu develet ve iktidar gücüne karşın işi gevşetmeyen ve neden 'Muhtar olamaz' manşetlerine karşın bugün Başkan olan bir Erdoğan vardı.
Öyle ki; Bir yandan Ardahan'ın da içinde bulunduğu seçim bölgelerini inceleyip, sık dokuyan ve MHP'ye adaylarınızı çekin ricasında bulunan diğer yandan da sandık görevlilerinden adayların internet sitelerine kadar girip, bakan bir Erdoğan vardı karşımızda..  
Evet, ülkenin yeni bir seçimlere doğru gittiği şu günlerde Demirel ve Özla'ın çok isteyipte başaramadıkları yönetim sistemini HDP'lileri de yanına alarak değiştirmeyi başaran Erdoğan'ın bu kez de MHP'yi yanına alarak yeni bir yerel seçimi kazanmak için büyük mücadele verdiğini ve başarısının sırrını izliyorduk o görüntüde.
Şimdi gelelim başında bulunduğum Ardahan dernekler Federasyonun Genel merkezinin bulunduğu Şişli'den, Bakırköy'den, Sultangazi'den, Ümraniye'den, Kağıthane'den, Derince'den, Dilvası'ndan, Esenyurt'tan Ardahan'a kadar.
Buralar da aday olan Ardahanlı hemşehrilerim ve diğer adaylara ve de çalışmalarına..
Onlara bakarsanız hepsi seçimleri kazanmış, yan gelip yatmanın zamanı..
Çünkü kimine göre ada çıkarmayan HDP kendisini destekliyor, kimine göre Şişli, Bakırköy nasılsa CHP'nin kalesi, kimine göre ben Göleliyim, Ardahanlılar Esenyurt'ta nasılsa çok, kimine göre ise MHP'nin adayı çekildi nasılsa MHP'nin, İYİ Parti'nin hatta CHP'ye gidecek oylar bana gelecek havasından ve de hayalinde..
Yani Ulusal ve Yerel gazeteye gerek yok, sandık başkanını tanımaz, sanal ile ilgilenmez ve seçimleri kazanacağım diyenler ile devletin ve iktidarın gücünü yetmedi Vali, kaymakam, Jandarma ve Polisin başında olduğu sandıklarla ilgilenecek olan partili sandık başkanlarını arayan ve partisine gelip, aday olan adayın internet sitesine kadar giren, inceleyen bir Erdoğan var..
Evet şimdi yazımızın başlığında ki soruya gelelim..
Başkan Erdoğan Niye Kazanıyor?
Sizce?!:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.