Başkanlar bir araya geldi

Başkanlar bir araya geldi
AK Parti İstanbul 2'nci bölge belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cihangir Sosyal Tesisi’nde bir araya gelerek bölgedeki gelişmeler ve yaklaşan yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıya, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde; Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu katıldı.

Belediyeler üzerine konuştuk
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan yaptığı açıklamada, "Gündemde belediyeye ilişkin, siyasete ilişkin, şehre ilişkin her ne varsa gündemimize elbette giriyor. Bunları değerlendiriyoruz. Ben özellikle bugün burada, bu lokasyonun başkanlarımız tarafından bilinmesini ve tanınmasını istedim. Verdikleri röportajlar üzerinden İstanbul'un o ilçelerde insanların, Cihangirimizin bu kıymetli noktasının bilinmesini istedim. Özellikle bu yer seçimlerini böyle gerçekleştirdik. Genelde belediyeciliği ilgilendiren konular üzerine konuştuk. Çöp toplanmasından, emlak vergisinden, vatandaşa verilecek olan hizmetlerden, ortak şikayet alanlarından, ortak sorunlardan konuştuk. Bunları değerlendirme fırsatı bulduk” dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.