Belediyeye gazeteci aday

Belediyeye gazeteci aday
Yaklaşan yerel seçimle beraber CHP’de aday adaylık başvuruları da hız kazandı. Gazeteci ve Radyo programcısı Özgün Deniz Gündüz CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklaması ile Silivri Belediye Başkanlığı aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Suna Göçengil’e teslim etti.

Gazeteci ve Radyo Programcısı Özgün Deniz Gündüz bu gün CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısı ile Silivri Belediye Başkan aday adaylık başvuru dosyasını CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil'e tesilim etti. CHP Silivri İlçe Örgütü toplantı salonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Gündüz, "Üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi 2019 yerel seçimleri sürecinde Silivri Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.  Yerel yönetimlerde bir hizmet yarışı olan belediye başkanlığı seçimleri, partiler arası olduğu kadar parti içinde de çok önemlidir. Parti üyesi olan herkesin en doğal hakkı olan Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliği başvuruları partimiz içinde ayın 19’unda son bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Silivri'ye kadın eli değmeli
Konuşmasını, "Son günü beklemeden bende bu hizmet yarışında bir parti üyesi olarak, hem de uzun yıllardır Silivri'de yaşayan biri olarak partimin bana verdiği bu hakkı kullanarak aday adaylığı başvuru dosyamızı İlçe başkanımız Sayın Suna Göçengil’e teslim ettik" şeklinde sürdüren Gündüz, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu dönem kadın adaylar için daha fazla kontejan belirlemesi ve her plartform da kadın adayların olması gerektiğini belirtmesi üzere, geçmiş yıllarda partime emek vermiş bir kadın olarak aday adayı oldum. Geçmişten günümüze kadınlarımızın elinin değdiği her işin başarıyla ve güzellikle sonuçlandığını düşünürsek Silivri’ye de bir kadın eli değmeli diye düşünüyorum. Şayet aday olursam Silivri tarihinde de bir ilki gerçekleştirmiş olacağız, Kadın Belediye Başkanı olarak Silivri tarihinde güzel işlere imza atacağız" dedi.

Ben değil biz olacağız
"Silivri’yi ben değil biz olarak yönetmeye adayım" diyen Gündüz, "İki yüz bine yakın yaşayanıyla biz ‘’Silivri’ye olan sevdamızla’’ hayal ettiklerimizi gerçekleştirmek için bu göreve talibiz. Kadınıyla- erkeğiyle, genciyle- yaşlısıyla bu bayrak altında yüreğinde vatan sevdası olan herkesle sizin çizdiğiniz yolda sizinle yürümek istiyoruz. Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahip ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve inkılapları benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu "Bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır" demeyecektir; hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır" açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.