Beylikdüzü birleşecek

Beylikdüzü birleşecek
Beylikdüzü'nde konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Barbaros Bahçelioğlu için destek istedi. Perinçek, “Biz parti olarak Türkiye'yi birleştirmeyi şiar edindik. Beylikdüzü'nde de bu birleşmeyi Barbaros Bahçelioğlu sağlayacaktır” diye konuştu

Vatan Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Barbaros Bahçelioğlu, Esa Royal'de düzenlediği yemekli toplantıda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi İBB Başkan adayı İlker Yücel, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ile çok sayıda partili ve vatandaşı ağırladı. Bahçelioğlu'nun düzenlediği toplantıya Şehit Aileleri Derneği, Lal Hayvanseverler Derneği, Avrupa Alevi Dernekleri Federasyonu Beylikdüzü Şubesi, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği, Beylikdüzü Fenerbahçeliler Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri de katılım sağladı. Beylikdüzü halkını ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Bahçelioğlu, ilçeye dair seçim vaatlerini açıkladı.

Vatandaşın yanında olacağız
Beylikdüzü için en büyük vaadinin vatandaşın yanında olmak olduğunu anlatan Bahçelioğlu, “Emektan yana olacağız, hayvanlardan yana olacağız, engellilerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Sizinle dayanışma içinde, mutlu halde yaşayacağınız bir Beylikdüzü vaat ediyorum. Herkes kendine bir Everest yaratmalıdır tepesine çıkmak için derler. Benim Everestim'de Beylikdüzü'dür diyorum” diye konuştu.

beylikdüzü vatan partisi

Kimin parasıyla hizmet ettiler?
Belediyelerin vazifesi olan şeyleri büyük bir hizmet gibi sunduğunu da kaydeden Bahçelioğlu, “Şunu yaptık, bunu yaptık diyorlar. Vadiler yaptık diyorlar. Neyle yaptınız? Babanızın cebinden mi çıkarıp yaptınız? Normal bir kamu görevinin yapması gereken şeyleri milletin önüne reklam olarak koymak acizliktir. Vatandaşın vergisiyle yapıyorsun, kamunun birikimiyle yapıyorsun. Bir kısmını da derneklere, vakıflara aktarıyorsun. Sonra seçim dönemi gelince o derneklerden gelen bayrağı flamayı benim salonuma kadar sokuyorsun. Değerli siyaset esnafları ne kadar para harcadınız vs diye bunlarla övünmeyin. Kamunun parasıyla halkın parasıyla yol yaptım, vadi yaptım diyorsunuz ama ben sizden daha iyisini yaparım. Ben bu halkın çocuğu olarak bunun daha iyisini yaparım. Ben bu konuda iddialıyım” dedi.

barbaros bahçelioğlu

Size verecek paramız yok
Yerelde siyasetin rant odaklı yapıldığını ve bu gidişata bir son vermek istediklerini kaydeden Bahçelioğlu, “Sen bunları yaptın, niye yaptın? Yandaşını, yoldaşını kayırmak için yaptın. Birilerini paso besldin ki seçim zamanı onlarda seni beslesin diye. Bunun adı haramzadeliktir. Başkasının birikimiyle ve bize hizmet diye reklamını yaptığınız şeylerden rant elde etmek haramzadeliktir. Tepeden inmesiniz. Sahada çalışanları kenara itip siyasetteki rantı etrafındaki sülüklere yediriyorsun. Sonra onları önümüze siyasetçi diye atıyorsun. Yani siyaset yapma amaçları cumhurun değil milletin değil kendi yandaşının cebini doldurmak. Bizim artık bunlara verecek paramız yok” ifadelerini kullandı.

vatan partisi beylikdüzü

Halkı yük olarak gördüler
Bahçelioğlu'nun ardından konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise Türkiye'nin genel siyasetine ilişkin eleştirilerde bulundu. Kötü gidişata dur demek için yerel seçimlerin fırsat olduğunu anlatan Perinçek, “Buraya gelmeden önce Türkiye'nin birçok noktasında bulundum. Mersin, Adana, Ordu, Trabzon, Bursa, İzmir gibi ülkemizin her yerinden işçilerimizle, sanayicilerimizle görüşerek, konuşarak sizlerin huzuruna geldim. Türkiye'nin her yerinde üreticilerin saptadığı bir gerçek var. Türkiye sanayicisiyle, işçisiyle birlikte böyle gitmez denilen bir yere gelmiştir. Buraya nasıl geldik? 1980'lerde başladı bu hikaye. O yıllarda ilk önce çiftçiler, köylüler yük ilan edildi. Dediler ki; köylüler sizin verginizle ucuz mazot alıyor, faaliyetsiz kredi alıyor, ucuz tarım ilacı alıyor. Bunlar Türkiye ekonomisinin sırtında yük dediler. Yalnız çiftçiler değil. Sanayiciler için de Türkiye'nin etrafını çevirmiş beyler dediler. Millete çürük, çalık malları pahalıya satıyorlar dediler. Küçük orta sanayici Denizli'deki, Bursa'daki, Gaziantep'teki, Samsun'daki insanlar hep mağdur edildi, yük olarak görüldü. Her yerde kambur gördüler, yük gördüler ve geldiğimiz nokta bu” diye konuştu.

Oylar boşa gitmesin
Vatan Partisi'nin Türkiye'yi birleştireceğini, Beylikdüzü'nü de Barbaros Bahçelioğlu'nun birleştireceğini anlatan Perinçek, vatandaşlardan destek istedi. “Bugün verdiğiniz oylar A partisi olur B partisi ama boşuna gidiyor. Bu borçlanma ekonomisine, bölünme ekonomisine verilen oylar boşa giden oylar. Bu düzen böyle gitmez. Atomu parçalayabilirler fakat Türkiye'yi asla parçalayamazlar. Biz bu ülkeyi ayakta tutacak, birleştireceğiz. Oylarınız boşuna gitmesin istiyorsanız Vatan Partisi'ni seçin” dedi.

beylikdüzü vatan partisi

Belediyeler üretmelidir
Vatan Partisi İBB Başkan adayı İlker Yücel ise üretimin önemine dikkat çekti. Yücel, “Gerçekçi bir şekilde, sorunları nasıl aşacağımıza dair bilimsel tespitlerimiz var. Büyük ve önemli sorunlar olduğu açık. Diğer adaylar sınırsız bir bütçe varmış gibi konuşuyor. Halbuki bütçe 46 milyar ile sınırlı. Bu bütçeyi doğru ve akıllı bir şekilde kullanmak gerekiyor. Diğer adaylar ise vaat verirken apaçık yalan söylüyor. Biz yalan söylemeyeceğiz. Hayal satmayacağız. Genel başkanımızın çizdiği porte belediyeler içinde geçerli. Belediyeleirmizin çok borcu var. Biz bunu ortadan kaldıracak belediyelerimizi üreten bir noktaya getireceğiz. Rant ve beton anlayışına karşı     üreten belediyeleri destekleyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.