Beylikdüzü'ne AK Parti bayrağı dikeceğiz

Beylikdüzü'ne AK Parti bayrağı dikeceğiz
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Velittin Küçük, İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık'a adaylık dosyasını teslim ederek, Beylikdüzü için hizmete talip olduğunu açıkladı. Küçük, “İnşallah hep birlikte Beylikdüzü'ne AK Parti bayrağını dikeyeceğiz” dedi.

Beylikdüzü eski pazar alanından, AK Parti İlçe Binası'na kadar yüzlerce kişiyle birlikte yürüyen Belediye Başkan Aday Adayı Velittin Küçük, İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık'a adaylık dosyasını teslim etti. Beylikdüzü için her zaman göreve talip olduğunu söyleyen Küçük'e, başarılar dileyen Işık ise “Borca batmış tamamen bitmiş bir belediyenin tekrar AK Parti iktidarıyla yükselip hizmete kavuşabileceği aşikardır. Bu vesiyleyle kıymetli isimler burada aday adaylığı başvurularını gerçekleştirmektedir. Bu konuda Velittin Küçük'ün ne kadar hizmet kattığı zaten bilinmektedir. Kendisi aday adaylığı başvurusunu bugün burada yapmaktadır. Bu sonucun öncelikle ailesi için, Beylikdüzü için, AK Parti için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

İktidar mücadelesi vereceğiz
İlçe Başkanı Işık'ın ardından konuşan Küçük, Beylikdüzü'nde yeniden AK Parti iktidarını inşa etmek için hep birlikte çalışacaklarını ve mücadele vereceklerini belirterek, “İnşallah AK Parti'nin burada tekrar iktidarı alması için mücadele edeceğiz. İnşallah Beylikdüzü için hayırlı olur diyoruz. Bütün aday adayları değerlidir hepsi AK Parti'nin neferidir. İnşallah burada bıraktığımız bayrağı tekrar dikecek, Beylikdüzü'nü AK Partili bir belediye yapacağız” diye konuştu.

Güzel işler yapacağız
Beylikdüzü'nde çok önemli işlere imza atacaklarının sözünü de veren Küçük, “2019'da Beylikdüzü'ne AK Parti bayrağını dökeceğiz. Tabi biz bugün öbür aday arkadaşlarımız gibi aday adaylığına müracaat ettik. Değerli çok aday adayı arkadaşımız da var. Onlarla birlikte önümüzdeki süreçte Beylikdüzü'nde çok güzel işler yapacağımıza öneriyorum. Adaylık neticelendikten sonra Beylikdüzü'nün nelere ihtiyacı olduğunu tek tek anlatacağız, bunlara AK Parti kadrolarıyla birlikte karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum