Beylikdüzü'nde eksik çok

Beylikdüzü'nde eksik çok
AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, Bizim Beylikdüzü Vakfı'nın 4'üncü kuruluş yıldönümüne katıldı. Burada konuşan Yıldırım, “Beylikdüzü'nü diğer aday arkadaşımız göklere çıkarıyor. Ancak benim gördüğüm Beylikdüzü'nün eksiği çok. Bu eksiklikleri ancak biz kapatabiliriz” dedi

Toplantının ev sahipliğini yapan Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman, İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık'a destek isteyerek, “İşi ehline vermek lazım. Binali Yıldırım ve Mustafa Necati Işık işin ehlidir. Beylikdüzü'nde Mustafa Necati Işık, İstanbul'da Binali Yıldırım, Allah'ın izniyle bu kentin belediye başkanı olacaktır” diye konuştu.

ÖNCELİK METRO PROJESİNDE
İBB Başkan adayı Yıldırım, Beylikdüzü için metro sözü vererek, “Beylikdüzü'nde öncelikli olarak ulaşıma yönelik metro projesi olacak. Bir de yeşil koridor çalışmaları yine Beylikdüzü'nde 2 tane yapılacak ve böylece hem yapılaşma hem yeşil dengesini kurmuş olacağız” dedi. AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Işık ise “Beylikdüzü'nün yıllardır hasret kaldığı hizmetlere kavuşma vakti geldi. 1 Nisan'da hep birlikte hizmete kavuşacağız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.