Beyoğlu'nu halk yönetecek

Beyoğlu'nu halk yönetecek
CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, Halk TV’de Enver Aysever’in sunduğu Ayrıntılar programına konuk oldu. Taş, “Biz göreve geldiğimiz zaman biz seçilmiş olmayacağız. Halk seçilmiş olacak ve Beyoğlu'nu halk yönetecek” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala mahalle ziyaretlerini sürdüren Alper Taş, Cihangir Mahallesi’nde Namık Kemal İlkokulu önüne gelen Kızılay kan bağışı aracında velilerle birlikte kan verdi. Kan vermenin hayat kurtarmak olduğuna dikkat çeken Alper Taş, “Bizler kampanyamızın adını ‘Yaşasın Beyoğlu’ olarak koyduk. Beyoğlu’nu yaşatmanın insanı yaşatmaktan geçtiğinin farkındayız. Şartları uygun olan herkesi Kızılay’a kan bağışında bulunmaya çağırıyoruz” dedi. Beyoğlu’nun aynı zamanda sağlıklı bir kent olması için çalışacaklarının altını çizen Alper Taş, seçimi kazanmaları halinde halk sağlığını korumak için belediyenin imkânlarının sonuna kadar kullanılacağını da belirtti.

Hırsızlığımız yok
Akşam saatlerinde ise Halk TV’de Enver Aysever’in sunduğu Ayrıntılar programına katılan Alper Taş, adaylık sürecini, Beyoğlu’nu, Beyoğlu’nun sorunlarını anlattı. Alper Taş, “Bizi çok küçümsediler. ‘O mahallelere nasıl gireceksiniz?’ dediler. Biz neden çekinelim halkımızın mahallelerine gitmekten? Biz de mahallelerde yaşayan insanlarıyız. Hırsızlığımız yok, yolsuzluğumuz yok. Mahallelerde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediyeyi tekkeden yönetirler
Beyoğlu’nu iktidarın adayının kazanması halinde Beyoğlu’nun Okçular Tekkesi’nden yönetileceğini ifade eden Alper Taş, “Okspor’un tesislerine bir gecede el koydular ve Okçular Tekkesi yaptılar. 2 bin kişinin gelip maç izlediği, oradaki bütün mahallenin sportif faaliyetlerini yaptığı bir kamu alanını ortadan kaldırdılar. Onlar kazanırsa bütün emekçi kesimleri kent merkezlerinden sürme politikası devam edecek. Biz kazanırsak insanlar yerlerinden edilmeyecek. Hak sahiplerine tapuları şartsız verilecek. Kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştiren bir programı hayata geçireceğiz” diye konuştu.
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.