Beyoğlu’nu krizden korumak istiyoruz

Beyoğlu’nu krizden korumak istiyoruz
Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı’nın kooperatifçilikle ilgili toplantısına katılan CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, “Türkiye maalesef büyük bir ekonomik kriz tehlikesiyle karşı karşıya. Seçilmemiz halinde kooperatifçiliği tekrar canlandıracak, Beyoğlu’nu krizin ağır etkilerine karşı koruyacağız” dedi.

Alper Taş’ın ilk ziyareti Kasımpaşa’da bulunan Akseki Gümüşdamla Derneği’ne oldu. Burada düzenlenen etkinliğe katılan Alper Taş, “Beyoğlu’nda belediyenin vatandaşlara karşı ayrımcı tutumuna son vereceğiz. Beyoğlu’nun her vatandaşı belediyeden hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

İsmail Ünal destek istedi
CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan’ın hazır bulunduğu etkinliğe CHP Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal da katıldı. Burada bir konuşma yapan İsmail Ünal, “Türkiye çok önemli bir yol ayrımında. 31 Mart’ta Alper Taş ve Erdoğan Erdoğan’a verilecek her destek sosyal belediyeciliğin Türkiye’ye hakim olması adına büyük bir öneme sahip” diye konuştu. CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan ise Akseki’de seçimi kazanan tarafın kendileri olacağını ifade etti ve Beyoğlu’nda yaşayan Aksekililer’in Alper Taş’ı desteklemesi çağrısında bulundu.
Beyoğlu’nda halkçı belediye anlayışının hakim olması için belediye başkanlığına aday olduklarını ifade eden Alper Taş, “Beyoğlu’nda yaşayan her vatandaş belediyenin hizmetlerinden eşit olarak faydalanacak. Belediyeden hizmet alabilmek için bir partinin başkanından vize almak zorunda kalmayacak. Vatandaşların gururla ‘Beyoğluluyum’ diyebilecekleri Türkiye’ye örnek olacak bir kent inşa edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.