Binali Yıldırım'dan İsmailağa cemaatine ziyaret! Eski bakanla birlikte...

Binali Yıldırım'dan İsmailağa cemaatine ziyaret! Eski bakanla birlikte...
İBB Başkanı adayı Binali Yıldırım, eski bakan Mehdi Eker ile birlikte İsmailağa Camii ve İsmailağa cemaatini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı Adayı Binali Yıldırım ve eski bakan Mehdi Eker İsmailağa camisine giderek ziyarette bulundu. İftar sonrasında Fatih'teki camiye ziyarette bulunan ve İsmailağa cemaati ile de görüşen Yıldırım'a Eker'in yanısıra eski Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İBB Genel Sekteri Hayri Baraçlı da eşlik etti. Yıldırım teravih namazının ardından camiden ayrıldı.

Duyuru yaptılar
Cemaat Yıldırım’ın ziyaretini internet sitesinden şöyle duyurdu: “Binali Yıldırım ve Mehdi Eker Beyefendiler bugün (29.05.2019 Çarşamba) teravih namazını İsmailağa Camii'nde edâ ettiler.

Hasbihal ettiler
Eski Başbakanlarımızdan ve Cumhur İttifâkının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sayın Binali Yıldırım Bey ve eski bakanlarımızdan Mehdi Eker Bey, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, bu akşam yatsı namazı ve teravih namazlarını İsmailağa Camii'nde edâ ettiler. Namazın ardından cemaatle musafahalaşan kıymetli misafirlerimiz, vakfımızda cemaatimizin ileri gelen hoca efendileri ve vakıf heyeti ile bir araya gelerek hasbihâl ettiler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.