Bizim derdimiz Büyükçekmece

Bizim derdimiz Büyükçekmece
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Recep Erol, taklit eden değil, taklit edilen bir anlayışla çalışacaklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımızın dediği gibi buralara makam mevki için talip değiliz. Bizim derdimiz Büyükçekmece ve halkı" açıklamasını yaptı.

AK Parti'den Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olan İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Recep Erol, yeni bir belediyecilik anlayışıyla Avrupa standartlarının da üzerinde hizmet üretmeye talip olduklarını söyledi. AK Parti çatısı altında bütün görevleri yaptığını belirten Erol, “Mevlana’nın dediği gibi hamdım, piştim ve oldum" ifadelerini kullandı.

Kent kimliği oluşacak
"Büyükçekmece ile ilgili bilgi ve becerilerimizi 31 Mart 2019 seçimlerinde inşallah ilçe halkına aktarmak için yola çıktık" açıklamasını yapan Recep Erol, "Amacımız ilçenin 24 mahallesiyle Karaağaç’tan başlayıp Celaliye’ye kadar her bir ferdimizi ayrı ayrı dinleyerek yenilikçi bir modelle ve yine modern bir bakış açısıyla halkımıza hizmet etmek. Büyükçekmece ilçemizin sosyokültürel değerlerini koruyan ve kollayan bir anlayışın içinde olacağız. Güler yüzlü, samimi ve ulaşılabilir bir hizmeti halkımıza yansıtacağız. Öncelikle kent kimliğini oluşturup, ilçemizin dokusuna uygun meydanlar ve bulvarlar yapacağız" açıklamasını yaptı.  Halkın nefes alacağı daha fazla yeşil alanlar oluşturacaklarını ifade eden Erol, "Gençlerin zaman geçirebilecekleri yaşam merkezlerini hayata geçireceğiz. Akıllı sıfır atık projesiyle halkımıza nasıl hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Millet bahçeleriyle devasa kent parklarıyla Büyükçekmece halkına basabileceği ve bakabileceği alanlar oluşturacağız. Sosyal belediyecilikte örnek modeller ortaya koyacağız. Halkımıza insan onurunu zedelemeden hizmet edebilmek ve fayda üretebilmek için çaba harcayacağız. Spor alanları ve kompleksleri kazandıracağız. Bu projeler engellilerimizi ayrıştırmadan onlarla beraber olarak hayata geçecek" dedi.

recep erol

Taklit etmeyeceğiz
Büyükçekmece’nin tüm paydaşlarıyla bir masa etrafında buluşacaklarının sözünü veren Erol, "Bu dert benim yetkimde değil demeden sorunları masaya yatırıp muhataplarıyla çözeceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi buralara makam mevki için talip değiliz. Bizim derdimiz Büyükçekmece ve halkı. Büyükçekmece’yi İstanbul’un 39 ilçesinde öne çıkaracak güç, kuvvet ve bilgi birikimi var. Büyükçekmece İstanbul’un en güzel ilçesi. Taklit eden değil, taklit edilen bir anlayışla çalışacağız. Her bir faaliyetimiz Avrupa Birliği standartlarının üzerinde olacak" ifadelerini kullandı.

Hizmette ayrım yapılmayacak
Hizmette asla ayrım yapmayacaklarını dile getiren Recep Erol, "24 mahallemizdeki esnafımızın, çiftçilerimizin, balıkçılarımızın sorunlarını paydaşlarıyla çözmeye çalışacağız. Tüm mahallelerde hiçbir ayrım olmadan hizmet eşitliğini sağlayacağız. İnsana saygılı, doğaya sahip çıkan, sokak hayvanlarını koruyan, hassas bir bakış açısıyla ilçemizi yönetmeye talibiz. 1958 yılında belediye olan ilçemizin dünya standartlarının da üzerinde bir şehir olmasını hedeflemekteyiz. Sadece kaldırım, çöp toplamak, yol yapmak gibi eski belediyecilik anlayışı artık yeterli değil. Ev ev gezerek sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız ve bireylerin öncelikli isteklerini belirleyeceğiz. İlçemizin hizmetkarı olmaya adayız. Beni aday olmaya zorlayan anlayış, Büyükçekmece’nin çok eski bir ilçe olmasına rağmen yerel belediyecilik hizmetlerinin halk tarafından yeterli görülmemesidir. Yeni bir anlayış, bakış açısı ve farklı bir vizyonla AK Parti belediyeciliğini Büyükçekmece’ye kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum