Bu eşitsizliğe son vereceğiz

Bu eşitsizliğe son vereceğiz
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Av. Turan Hançerli, Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına aday olduğunu belirterek, Yeşilkent, Tahtakale ve Firuzköy mahallelerinin imar sorununu da çözeceğini söyledi. Bu üç mahalleye çifte standart uygulandığını ifade eden Hançerli, "Bu eşitsizliğe ve ayrımcılığa son vereceğiz" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Avukat Turan Hançerli, 'başkan adayı' unvanıyla seçmen karşısına çıktı. Reşitpaşa Caddesi üzerindeki seçim ofisinden CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na kadar yürüyen Hançerli, Avcılar Havuz Meydanında yoğun katılımlı miting düzenledi.

Kazanan Avcılar oldu
İlk olarak CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Hançerli, burada CHP'den aday adayı olan diğer isimlerle bir araya geldi. Kendi adaylığı için "Kazanan Avcılar oldu" diyen Hançerli, "CHP Avcılar İlçe Örgütü çok güçlü şekilde Avcılarlı aday istedi. İlçe örgütü bu talebini parti yönetimine duyurmayı başardı. Örgüt üyeleri ve yöneticilerinin yoğun gayreti sayesinde Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar'da, Avcılarlı bir aday çıkarmıştır" ifadelerini kullandı.

Avcılar için harcayacağız
Hançerli'nin İlçe Başkanlığı'na geleceğini öğrenen vatandaşlar örgüt binasını hınca hınç doldurdu. Toplantı olarak planlanan etkinlik adeta miting havasında geçerken, seçmenin karşısına çıkan Hançerli vaatlerini sıraladı. "Sahip olduğumuz gücün kaynağının halk olduğunu unutmayacağız" ifadeleriyle sözlerine başlayan Turan Hançerli, sosyal belediyecilik vurgusunu yineledi. Hançerli, "Önümüzde önemli bir görev var. Amacımız, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Avcılar adayını yenmek değil. Amacımız, 450 bin nüfuslu Avcılar'ın her bir bireyine ayrım gözetmeksizin mutluluk vermektir. Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan, barış içinde yaşayan bir Avcılar'ı sosyal belediyecilik anlayışıyla 20 yıldır yaşatıyoruz. Bunu daha da geliştirmek için yola çıkıyoruz. Avcılar Belediyesi'nin gelirini son kuruşuna kadar Avcılar için harcayarak, Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına adayız" dedi.

İmar sorunu çözülecek
Avcılar'ın 3 büyük mahallesi Yeşilkent, Tahtakale ve Firuzköy'deki imar sorununu çözeceklerini belirten Hançerli, halkın taleplerine yanıt veren bir imar planı hazırlayacaklarını vurguladı.Hançerli Avcılar'daki imar sorunun çözümü için, "Üç mahallemizde imar sorunu var. Mahalle sakinleri altyapı hizmetlerini kendi getirmiş. Bu mahallelerimizin 30 yıldır imarı yok. Mevcut İBB yönetiminin Yeşilkent halkına dayattığı bu düzenlemeyi yıkmak için Avcılar'da adayız. Mevcut Belediye Başkanımızın Yeşilkent için planladığı imar projelerinin İBB'den döndüğünü herkes biliyor. Yine Tahtakale mahallemizin bir tarafı imarsız ve gecekondu, diğer tarafı İstanbul'un en lüks kesimi. Bu eşitsizliğe ve ayrımcılığa son vereceğiz. İBB Başkanlığı'nı da alarak Avcılar'daki imar sorununu ortadan kaldıracağız" çözüm önerisini getirdi.

Firuzköy'e zulüm ediliyor
Firuzköy'de mahalle sakinlerinin arazilerine el konulduğunu belirten Hançerli, "Yine 2 katın üzerine çıkmayan imarla Firuzköy'e zulüm ediliyor. Bunları ortadan kaldırmak için adayız. İmar sorununun çözümü için mahalle halkını arkama alarak gerekirse Saray'ın önünde çadır kuracağım" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.