Büyükçekmece’de ilerleme olmamış

Büyükçekmece’de ilerleme olmamış
Vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, “Büyükçekmece’de belde belediyeleri kapandığından bu yana yani 2009 yılında sonra hiçbir gelişme hiçbir ilerleme yaşanmamış. Nereye gitsek vatandaşlarımız hizmet eksikliğini anlatıyor” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, dün sabah namazını Büyükçekmece Sinanoba Akşemsettin Camii Camii'nde kılarak güne başladı. Vatandaşlarla hasbihal eden ve Büyükçekmece’nin sorunları hakkında konuşan Başkan Uysal, “Büyükçekmece’de belde belediyeleri kapandığından bu yana yani 2009 yılında sonra hiçbir gelişme hiçbir ilerleme yaşanmamış. Nereye gitsek vatandaşlarımız hizmet eksikliğini anlatıyor. Ne imar planları konusunda ne alt yapıların iyileştirilmesi konusunda herhangi bir çalışma yapılmamış” dedi.

Ne yazık ki nasibi almamış
Vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için belde belediyelerin kapatıldığının altını çizen Uysal şöyle devam etti: “Ama Büyükçekmece ne yazık ki bu durumdan nasibini alamamış. Büyükçekmece’de vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için yakın ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Büyükçekmece, İstanbul’un en güzel ilçesi ancak hizmet eksikliğinden dolayı gereken ilgiyi göremiyor. Bir misafiriniz gelse Büyükçekmece’de götüreceğiniz yer maalesef yok. Eski yıllarda Büyükçekmece’nin çok gerisinde olan, gelişmemiş olan ilçeler şu anda Büyükçekmece’nin çok ilerisinde. Büyükçekmece senelerdir yerinde saymış bir durumda. Biz geldiğimizde yıllardır hizmet alamamış hizmet eksikliği olan Büyükçekmece’de hizmetleri birer birer tamamlayacağız.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.