Çalışa çalışa kazanacağız

Çalışa çalışa kazanacağız
CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal, şimdiye kadar süren seçim çalışmalarını Damga'yla paylaştı. Baykal, “Her şey çok iyi gidiyor. Tabanda güzel bir karşılığımız var. Herkese gidiyor, herkesin elini sıkıyor, dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Hep birlikte, hep beraber çalışa, çalışa kazanacağız” dedi.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olan Burçin Baykal, şimdiye kadar süren seçim çalışmalarını Damga'ya anlattı. İlçedeki bütün muhtarları ziyaret eden ve çok sayıda STK ile derneği ziyaret eden Baykal, halktaki yansımanın da çok olumlu olduğunu kaydetti. Her şeyin çok iyi gittiğini ve tabanda önemli bir karşılığı olduğunu vurgulayan Baykal, “Her şey iyi gidiyor tabandaki karşılğımız gayet iyi görünüyor. Girip çıkmadığımız hiçbir yer kalmıyor herkesin elini sıkıyoruz yapacaklarımızı anlatıyoruz. Biz çalışa çalışa olacağız. Kenarda oturmayacağız, geride durmayacağız. Küçükçekmece'ye partimizin bayrağını dikmek, emaneti geri almak için varımızla, yoğumuzla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Küçükçekmece'yi geri alacağız
Küçükçekmece'yi CHP saflarına katacaklarının ve AK Parti'nin elinden alacaklarının altını çizen Baykal, bu bağlamda ilçede açtıkları seçim ofisinde de çok sayıda vatandaşla bir araya geldiğini söyledi. İlçe halkının sorunlarını her fırsatta dinlediğini ve sıkıntıların çözümü için canla başla çalıştığını kaydeden Baykal, “Çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu ilçedeki bir vatandaşın derdi bizim de derdimiz olacak” diye konuştu.

Uyanmak için okumalıyız
Seçim ofisinde açmış oldukları mini kütüphane hakkında da konuşan Baykal, “Artık uyumak için değil, uyanmak için okumalıyız. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hakkında herkesi bilinçlendirerek Küçükçekmece’yi geri alacağız ve partimizin ilçede birleştirici gücü biz olacağız” şeklinde konuştu.

burçin baykal

Birleştirici güç olacağız
Küçükçekmece'nin birleştirici gücü olmayı hedeflediklerini de vurgulayan Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu anlamda güçlü bir potansiyeli olduğunu da ifade etti. Baykal, “Cumhuriyet Halk Partisi her siyasi görüşten, her kesimden oy alabilecek potansiyele sahip bir partidir. CHP bu ülkenin kurucu partisidir. Nasıl ki 1919 ruhuyla tüm ülkenin birleştirici gücü olmayı o dönemlerde başardıysa şimdilerde de doğru seçim politikaları ve doğru bir anlatımla her seçmene ulaşarak Türkiye’nin Birleştirici Gücü haline gelebilir. Biz de bu gücü Küçükçekmece’de gerçekleştireceğiz ve inşallah hep beraber Küçükçekmece’nin Birleştirici Gücü olacağız” diye konuştu.

Dersimizi iyi çalıştık
Derslerini iyi çalıştıklarını ve çeşitli projeler de hazırladıklarını aktaran Baykal, “Bizler Küçükçekmece’yi Küçükçekmeceliler ile yönetmeye talibiz. Tabiî ki planladığımız birçok projemiz var. Hazırlıklarımızı yaptık. Dersimize iyi çalıştık. Hepsini ilçe halkımızla paylaşacak ve Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerileri ile yön vereceğiz. Bir ilçe için yapılan en güzel proje en çok para harcanan değil orada yaşayan vatandaşlar için işlevselliği en yüksek olan projedir. Bu bağlamda Küçükçekmece’yi birlikte yönetip projelerimizi birlikte geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece halkına güveniyorum
Küçükçekmece halkına da mesaj veren Baykal, “Bize güvenin. Genç, tecrübeli, dinamik bir yönetim için; çağdaş, modern, sosyal ve ulaşılabilir bir hizmet anlayışı için, bize inanın. Küçükçekmece artık değişim istiyor. Ben ve ekibimde bu değişimi gerçekleştirebilecek güçteyiz. Yerinde yönetim anlayışı ile emanetimizi geri alarak Küçükçekmece’de CHP iktidarını hep birlikte sağlayacak ve Küçükçekmece’yi geleceğin cazibe merkezi haline getireceğiz. Ben bu bağlamda tüm Küçükçekmecelilerin oyuna talibim. İnanıyorum ki değişim isteyen hizmet bekleyen her Küçükçekmece’li bu süreçte yanımızda yer alacak ve bize destek olacak. Küçükçekmece’nin birleştirici gücü biz olacağız” dedi.

Halkla iç içe olacağız
CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'na giderek aday adaylığına ilişkin dosyasını teslim eden Baykal, bu anlamda geniş bir kalabalıkla ilçe merkezine gitmemesinin nedenini de anlattı. Aday adaylığını şova dönüştürmenin doğru bir şey olmayacağını anlatan Baykal, bu bilinçle hareket ettiklerini ve sade bir şekilde aday adaylığı başvurusu yaptığını söyledi.

Yılmaz da destek verdi
Çok sayıda STK temsilcisi ve kurum başkanıyla bir araya gelen Baykal'a, aday adaylığı dosyasını teslim ettiği gün Küçükçekmece Şoförler Odası Başkanı İbrahim Yılmaz da destek verdi. Baykal'ı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yılmaz, Küçükçekmece'nin Baykal gibi genç, idealist ve kararlı bir belediye başkanıyla birlikte önemli bir ivme kazanacağını söyledi.

burçin baykal

Esnafları ihmal etmedi
Küçükçekmeceli vatandaşlar gibi ilçedeki esnaflara da sık sık ziyaretler yapan Burçin Baykal, geçtiğimiz günlerde de Cennet Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Her zaman esnafın yanında olacaklarının sözünü veren Baykal, “Biz şunu biliyoruz ki esnaflar bir kentin can damarlarıdır. O kenti hareketli kılan o kente değer katan kişilerdir. Bu bilinçle beraber ilçemizdeki bütün esnafları ziyaret etmeye, problemleri varsa bunları çözmeye, istek ve taleplerini de dinlemeye çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.