Çalmadık kapı bırakmayız

Çalmadık kapı bırakmayız
Esenyurt'ta seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, şimdiye kadar ilçede 400 eve misafir olduklarını belirterek; “Seçim tarihine kadar çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, seçim çalışmalarında bir eve misafir olurken buradan yapılan canlı yayınla 200 eve ulaşıyor. Günde iki evde yapılan bu çalışmayla Ekinci, ilçedeki bütün vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor. AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, “çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız” sloganıyla başladığı seçim çalışmalarında teknolojinin nimetlerini devreye soktu. Ekinci, seçim çalışmalarını farklı bir kulvara taşıyarak gündüz kadın akşamları da erkek seçmenlerle buluşuyor. Kalabalık bir nüfusa sahip Esenyurt’ta daha fazla seçmene ulaşarak projelerini anlatmayı hedefleyen Ekinci, saha çalışmaları dışında her gün iki Esenyurtlunun evine misafir olarak toplam da haneye canlı bağlantıyla bağlanıyor. Evlerden gelen soruları alıp tek tek cevaplayan Ekinci bireysel soruları da yanıtsız bırakmayarak sistem üzerinden vatandaşlara dönüş yapıyor.

Vatandaşı bilgilendiriyor
Ekinci canlı yayınların seçime kadar her gün devam edeceğiniz ve ulaşamadıkları seçmenlere bu yolla ulaşarak evlerine misafir olmaya devam edeceğini söyledi. Ekinci vatandaşların sorularını cevaplamadan önce Esenyurtlular için hazırladığı 100 değerli projeyi anlatarak vatandaşları bilgilendiriyor. Ekinci’nin bulunduğu evde canlı olarak elde edilen görüntüler belirlenen frekans üzerinden diğer evlerde televizyondan izlenebiliyor. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.