CHP'ye mesleğiyle fark yaratan meclis üyesi adayı: Ediz Zeyrek

CHP'ye mesleğiyle fark yaratan meclis üyesi adayı: Ediz Zeyrek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Seçim Kurulu'na aday listesini teslim etti. Aday listesinin dikkat çeken isimlerinden biri ise 6. sıradan gösterilen Yeminli Mali Müşavir Ediz Zeyrek oldu.

Ediz Zeyrek, CHP'nin İstanbul'daki tek Yeminli Mali müşaviri olarak kayıtlara geçti.  Daha önce CHP Esenyurt , Kadıköy ve İBB Meclis Üyeliği görevinde bulunan Ediz Zeyrek, şimdi de Kadıköy listesine girerek Büyükşehir'de görev alacak. 

EDİZ ZEYREK KİMDİR?

Ediz Zeyrek 1971 yılında Kars'ın Susuz İlçesi'nde dünyaya geldi. Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Zeyrek, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde ''Muhasebe Finansman'' bölümünde yüksek lisans yaptı. Aras Yeminli Mali Müşavirlik şirketinin sahibi olan Ediz Zeyrek, uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul il ve ilçe delegeliği ,parti meclis üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Ediz Zeyrek, 24 Haziran Genel seçimlerinde Kars'tan Milletvekilliği adaylığı için Kadıköy'deki görevinden istifa etti. Zeyrek aynı zamanda İBB meclis üyeliği görevinde de bulundu.

ediz zeyrek

Ediz Zeyrek, Evli ve iki çocuk babası(Aras ve Beril)'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.