Çözümün adresi biziz

Çözümün adresi biziz
CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Özkan, Kastamonulularla bir araya geldi.. Özkan, “Bahçelievler'de çözümün adresi biz olacağız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan'a Kastamonu hemşerilerinden tam destek geldi. KASDER Genel Başkanı Remzi Şen'in başkanlığında tüm Kastamonu derneklerinin organize ettiği Kastamonu doğumlu Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Özkan'a destek toplantısına katılımcılar salona sığmadı. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'ında katıldığı toplantıya, KASDER'e bağlı Bahçelievler'deki Taşköprü Çevre Köyleri Derneği, Hanönü Çaybaşı Köyü Derneği, Hanönü, Hocavakif Köyü Derneği, Yeşil Küre Derneği, Bozkurt Derneği, Cide Soğuksu Derneği, Kas-Der B.evler Şubesi,Tosya Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Herkese eşit hizmet
Kastamonu Derneklerinin bağlı olduğu KASDER Genel Başkanı Remzi Şen toplantıda hiçbir siyasi parti gözetmemeden hemşerileri Mehmet Ali Özkan'ın Bahçelievler Belediye Başkanlığını kazanması için destek vereceklerini belirtti. Kendisi için toplana kalabalığa seslenen Özkan ise heyecanını saklayamadı. Hemşerilerinin coşkulu desteklerinden çok etkilediğini söyleyen Özkan Bahçelievler'in sorunlarını dile getirerek çözümlerini anlattı. Kentsel dönüşümün ada bazda olacağını, yeşil alanların çoğaltılacağını, tüm parkların meyve ağaçlarıyla donatılacağı, güveli ve hijyenik bir ortamda hizmet verecek sabit pazar yerleri yapılacağını, otopark sorununun çözüleceğini belirten Özkan, kısa zamanda ilçenin her sorununu çözerek ilçenin her köşesine eşit hizmet götüreceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.