Cumhur İttifakı kazanacak

Cumhur İttifakı kazanacak
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Uysal, “Ben aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Büyükçekmece'yi ittifak olarak beraber kazanacağız” dedi

Başkan Uysal dünkü seçim çalışmalarını Büyükçekmece Tepecik Erzurumlular Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde Dadaşlar ile bir araya gelerek tamamladı. Başkan Uysal, 31 Mart akşamı AK Parti’nin Büyükçekmece’de seçimleri kazanarak Hizmet Belediyeciliğini başlatacağını vurgulayarak, “Üç dönemdir Büyükçekmece AK Parti Belediyeciliği, Hizmet Belediyeciliği ile tanışamadı. İnşallah 31 Mart akşamı bu değişecek. Biz buna sevineceğiz. En az bizim kadar kimler sevinecek biliyor musunuz? CHP’liler. Onlar da hizmet istiyor artık” diye konuştu. 

MHP ile birlikte hareket edeceğiz
Kumburgaz Yeni Camii'nde Hameti Karayazı'nın cenaze namazının ardından Başkan Uysal MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ı makamında ziyaret etti. Bir saate yakın süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Uysal, “İstanbul’da yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile giriliyor. Büyükçekmece’de AK Parti’nin gösterdiği aday olmakla birlikte aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyım” dedi. 31 Mart Yerel Seçimleri için MHP ile birlikte hareket edeceklerinin altını çizen Başkan Uysal açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yerel seçimlerde birlikte hareket edeceğiz. İki parti olarak neler yapabiliriz, nasıl bir çalışma yapabiliriz onun düşüncesi içerisindeyiz. Bu çerçevede MHP İlçe Başkanımızı ziyarete geldik. Bundan sonraki süreçte de, seçim süresi boyunca da inşallah birlikte çalışmaları yürüteceğiz. AK Parti İlçe Başkanımız, MHP İlçe Başkanımız ve mahalle başkanlarımızla çalışmaları yürüteceğiz.”

Gördüğümüz manzara güzel
Büyükçekmece’de tam olarak sahaya inmediklerini ama her gün mahalleleri gezerek seçim irtibat büroları açtıklarını vurgulayan Uysal, “Daha yeni yeni ısınıyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ama bu güne kadar gördüğümüz manzara güzel. Özellikle karşılaştığımız Büyükçekmece’de sohbet ettiğimiz insanların tamamı Büyükçekmece’de bir değişim ve aksayan hizmetlerin, geç kalan hizmetlerin bir an önce gelmesi adına gerçekten beklenti içindeler. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Büyükçekmece’den aday gösterilmem beklentileri biraz daha ümide çevirmiş vaziyette. Büyükçekmeceliler bizden çok şey bekliyor. Konuştuğumuz herkes bunu söylüyor” ifadelerini kullandı.

Ortak çalışmalar yapacağız
Bir gazetecinin, “MHP ile birlikte ortak miting düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine Başkan Uysal şu yanıtı verdi: “Bu İstanbul çerçevesinde değerlendirilecek bir şey. Biz Büyükçekmece’de daha ziyade ortak çalışmalar yapacağız. Eğer bölgesel mitingler organize edilirse onu da yapacağız. Meydan toplantılarını birlikte yapabiliriz. Birazda mahallerden gelen taleplere göre şekillendireceğiz. Biz her şeye hazırız. İlçe başkanlarımız, aday olarak şahsım, teşkilatımız bizden hangi çalışmayı talep ederse, vatandaşlarımız bizi nerde görmek isterse oralarda çalışmalara devam edeceğiz.”

Biz zaten gereğini yapacaktık
Albatros Parkı’nın bir bölümüne rezidans ve otel yapımını sağlayacak olan imar değişikliğinin iptal edildiğini kaydeden Uysal konuşmasına şöyle devam etti: “Biz geldiğimiz zaman zaten bu projenin durması için elimizden geleni yapacaktık.”

Dadaşlarla buluştu
Başkan Uysal dünkü seçim çalışmalarını Büyükçekmece Tepecik Erzurumlular Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde Dadaşlar ile bir araya gelerek tamamladı. Başkan Uysal, 31 Mart akşamı AK Parti’nin Büyükçekmece’de seçimleri kazanarak Hizmet Belediyeciliğini başlatacağını vurgulayarak, “Üç dönemdir Büyükçekmece AK Parti Belediyeciliği, Hizmet Belediyeciliği ile tanışamadı. İnşallah 31 Mart akşamı bu değişecek. Biz buna sevineceğiz. En az bizim kadar kimler 
sevinecek biliyor musunuz? CHP’liler. Onlar da hizmet istiyor artık” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.