Dertlere derman olacağız

Dertlere derman olacağız
Küçükçekmece Fatih Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal, “Bugün olduğu gibi yarın da esnafımızın, vatandaşımızın yanında olacak dertlerine derman olacağız” diye konuştu.

Fatih Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP'li Burçin Baykal, her zaman Küçükçekmece halkının yanında olacaklarının sözünü verdi. Şimdiye kadar olduğu gibi belediye başkanı olması halinde de önceliğinin Küçükçekmece halkı olacağını anlatan Baykal, “Bir kentin en önemli değeri öncelikle esnafıdır. Esnaf mutluysa, esnafın yüzü gülüyorsa o kentte halk da mutlu olur. Bizler de her zaman esnafımızın sorunlarını dinleyecek, onlara fayda sağlayacak işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Ekonomik dengeler konuşuldu
Ekonomik dengelerin her daim belirleyici bir unsur olduğunu da anlatan Baykal, esnafların bu doğrultuda korunabilmesi için neler yapılması gerektiğinden de söz etti. “Küçükçekmece'de esnafımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına belediyenin her zaman onlara kulak vermesi gerekir” diyen Baykal, “Biz de bu doğrultuda kapısı esnafına her daim açık bir belediye sözü veriyoruz. İnsanların gelip sıkıntılarını, mağduriyetlerini açık yüreklilikle paylaşabildiği ve bu sorunlara çözüm üreten bir belediyenin olduğu bir düzen kurmaktan söz ediyoruz” dedi.

Halkla birlikte yöneteceğiz
Küçükçekmece'yi halkla birlikte yöneteceklerinin de sözünü veren Baykal, “Bugün burada vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde de en çok konuştuğumuz konu Küçükçekmece için neler yapabiliriz oldu. Hem onların görüşlerini aldık hem de isteklerini dinleme fırsatı bulduk. Herkes bilmeli ki bizler halka danışmadan hiçbir şey yapmayacağız. Önceliğimiz halkın talep ve istekleri doğrultusunda belirlenecek. Vatandaşımız gelip bize derdini anlatabilecek. Biz de vatandaşlarımızın yanında olarak o dertlere derman olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.