Dilovası'na borcumuz var

Dilovası'na borcumuz var
AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “Dilovası bölgesinde büyüdüm yaşadım. Buraya bir vefa borcumuz var. Burada çok güzel günlerimiz geçti. Bağlık, bahçelik çok alanımız vardı. Burayı çok severdik hala da seviyoruz” dedi.

Türkiye'nin her kesiminden insanın Dilovası'nda yaşadığını belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “İlçemiz kozmopolit bir yer. Herkesi yakından tanıdıkça birbirimize olan önyargılarımız kırıldı. Birbirimize daha çok sarıldık” dedi. “Dilovası bölgesinde büyüdüm yaşadım. Buraya bir vefa borcumuz var. Burada çok güzel günlerimiz geçti” diyen Şayır, “Bağlık, bahçelik çok alanımız vardı. Burayı çok severdik hala da seviyoruz. Zamanla hızlı sanayileşme ve çarpık yapılaşma bazı sorunlar üretti. Ve bu sorunlar önlenemez hale geldi. Bunlarla ilgili tabii mücadele edeceğiz. İnsanlar kariyerinde mesleğinin zirvesinde olmak ister ya biz de burada kendi bölgemize, yarınlarımzıa neler yapabiliriz demek için yola çıktık” açıklamasını yaptı.

Millet Bahçesi yapılacak
Dilovası'na Kent Meydanı inşa edeceklerini ifade eden Hamza Şayir, “Bölgemize mevcut ve zengin bir alan kazandırmış olacağız. Yine Kent Meydanı gibi Çerkesli Köyü'ne yakın bir noktada Dilovası Millet Bahçesi'ni inşa edeceğiz. Burada tenis kortlarımızdan, spor alanlarına kadar birçok etkinliği ortaya koyacağız. Projelerimizi mimari yapıya göre ölçerek, biçerek ve düşünerek hayata geçiriyoruz. Birçok alanı restorasyonla yapacağız ve mevcut alanları zenginleştirip halkımıza kazandıracağız. Haftasonları insanlarımız gidip kafeteryalarda, yeşil alanlarında ailesiyle birlikte vakit geçirebilecek” diye konuştu.

Sosyal eksiklik giderilecek
Vatandaşlardan projelerini incelemesini isteyen AK Parti Adayı Şayir, “Burada sosyal donatı alanlarımız eksik olduğu için bunların her birini kapatacağız. Bu açığımızı bu projelerle kapatmayı düşünüyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyor vatandaşlarımızın projelerini özellikle incelemesini istiyoruz. Tenis kortu diyoruz mesela çünkü sanayicilerimiz bu sporu seviyor onları buraya getirip halk ile bütünleştireceğiz. Yine amfi tiyatro, cep sineması ve ana sınıfı gibi alanları da yapacağımız Millet Bahçesi'nde açacak, insanların yararlanmasını sağlayacağız. Bunun haricinde her mahallede Çocuk Köy Projesi'ni hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Geçmişe özlem duyanlar var
54 maddelik seçim beyannamesini hakkında bilgi veren Şayir, “açıklayan Şayir, "2004'ten önceki Dilovası'nı çok iyi biliyoruz. Karşımızda geçmişe özlem duyanlar var. Dilovası'nı eski haline geri götürülmesine izin vermeyeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 yürüyüşümüze, 2051 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda Dilovamız için gerekli çalışmaları planladık. Hazırlamış olduğumuz hizmet odaklı projeler, toplumumuzun tüm katmanlarına dokunacak şekilde hazırlandı. Bu projeler ilçemizin gelişmesi için büyük hamleler olacaktır inşallah. Gelecek 5 yılda Dilovamızı şekillendirecek olan seçim beyannamemizde çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız kısacası Dilovası'na değer katacak ve tüm Dilovası kendine ait bir değer bulacaktır" dedi.

Geleceğe imza atsın diyoruz
"Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu yana hep şunu söylüyorum. İlçemiz hizmet alacaksa arkasında güçlü hükümetimiz, bakanlıklarımızı ve Büyükşehir belediyemizi almak zorundadır” diyen Şayir, “Bu güçlü yapıları alması lazım ki Dilovası hak ettiği hizmeti alsın. Dilovası şahlansın. Geleceğe imza atsın diyoruz. Yola çıkarken halkımızdan Dilovası'nda önemli bir değişim yaşatacak ve daha güzel Dilovası'nı ortaya çıkartacak olan 54 projemizi iyi incelemelerini istiyorum. Ve bir kez daha söylüyorum. Yapamayacağım hiçbir taahhüdüm olmayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana projelerimizin hayata geçmesi için canla başla çalışacağım” diye konuştu.

hamza şayir dilovası

Hamza Şayir'e büyük sürpriz
Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, çalışmalarına da aralıksız  devam ediyor. Zaman mekan farkı gözetmeksizin Dilovası sokaklarında seçim çalışmasını yürüten Şayir,Tavşancıl'da pazar alanında sürdürdüğü seçim çalışmasında büyük bir sürprizle karşılaştı. Karşısında eşi Nurcan Şayir ve minik kızı Azra'yı görünce büyük mutluluk yaşadı. Şayir, minik kızını kucağına alarak seçim çalışmasını birlikte sürdürmeye devam etti. Minik kızı Azra ile pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Şayir, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için hem Büyükşehir'de hem de Dilovası'nda Cumhur İttifakına destek isterken, Kocaeli'nin ve Dilovası'nın hizmetlerin devamı için Cumhur İttifakı'na ihtiyacı olduğunu belirtti.

hamza şayir dilovası ak parti

Hamza Şayir kimdir?
1972 Ardahan doğumluyum. Evliyim üç çocuk babasıyım. İş verenim. 10 yıldır partinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. 1 dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği, 3 dönemde ilçe başkan yardımcılığı görevlerini yürüttüm. 30 yıldır da Dilovası'nda ikamet ediyorum. Gençlik yıllarında siyasete ilgim vardı. Dedemden çok şeyler duyardık. Dedem eski olayları, yaşadıklarını anlatırdı. Bu bizim içimizde bir ukte oldu. Bilinçaltımıza yerleşti ve AK Parti ile siyasi hayata döndük. 

ak parti dilovası hamza şayir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.