Eğitim ve spor öncelikli olacak

Eğitim ve spor öncelikli olacak
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Macera Sporları Fuarı’nı ve Dünya Dalış Rekortmeni Cem Karabay’ı ziyaret etti. “İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olarak Beylikdüzü’nde eğitim ve sporun önceliğim olacağını belirtmiştim” diyen Işık, “Dalış Adası, E Spor Merkezleri ve spor alanında birçok proje ile geliyoruz” diye konuştu.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Akgün, kendisine gelen davetleri de değerlendirerek her akşam birden çok evi ziyaret ediyor. Ziyaret ettiği ev ve sitelerde yeni dönem projelerini anlatan Akgün, “1 Nisan 2019 sabahında da siz değerli Büyükçekmece ailemin desteğiyle hizmetlerimiz kararlılık içinde sürecek. Büyükçekmece’yi beton kent yaptırmamakta kararlıyız” diye konuştu.

Projelerini anlattı
Mutluluk Şehri Buluşmaları kapsamında binlerce vatandaşın sorununa çare bulan Başkan Akgün, Sinanoba Altın Kolye Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek Büyükçekmece’de hayata geçirilecek projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.