Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım hakkında ilk kez konuştu!

Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım hakkında ilk kez konuştu!
CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesine kesin gözle bakılan ismi Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibi olacağı iddia edilen Binali Yıldırım hakkında ilk kez konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'un Başkanı olarak aday gösterilmesi CHP'nin en önemli gündem maddelerinden biri olarak göze çarpıyor. Partinin metropol kentteki adaylık için büyük olasılıkla tercihini Ekrem İmamoğlu'ndan kullanması bekleniyor. En güçşü isim konumunda bulunan İmamoğlu ilk defa adaylığına dair bir açıklama yaptı.

CHP'de pek çok isim İstanbul için adaylık açıklamasında bulunsa da İmamoğlu'nun adı daha çok konuşuluyor. 

Posta gazetesinden Candaş Tolga Işık, "Ekrem İmamoğlu bugün başlıyor" başlığıyla yayımlanan yazısında "Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı daha fazla konuşulur hale geldi. Bu hafta sonuna kadar CHP Genel Merkezi'nden resmi bir açıklama da gelebilir" görüşünü dile getirdi.

Bu hafta sonu Ekrem İmamoğlu ile telefonda görüştüğünü ifade eden Işık, "Karşınızda Binali Yıldırım olacak… Ne diyorsunuz?" diye sorduğunu aktardı.

Işık, İmamoğlu'nun şu ifadelerini aktardı:
— İlkesel olarak benim odağım hizmettir. Rekabete odaklanmak yerine vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine odaklanmak sorun çözmeye ve hizmet üretmeye odaklanmak benim tercihimdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.