Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece konuşması izle

Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece konuşması izle
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece'de halkla buluştu. İmamoğlu'nun konuşmasını canlı izleyebilirsiniz.

Mazbatasını almak için artık dakikaları sayan Ekrem İmamoğlu bugün sahte seçmen iddiasıyla başlatılan inceleme sonrası Büyükçekmece'de halkla buluşacak. Seyrantepe'deki SKM'de yaptığı son açıklamasında Büyükçekmece'yi 30 yıldır tanıdığını ve uygulanan incelemenin bir an önce son bulmasını isteyen İmamoğlu'nun söyleyecekleri merak ediliyor.

Buraya tıklayarak Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasını canlı izleyebilirsiniz.

İmamoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
Hasan Akgün başkanımı kutlamaya geldim.  Seçmen, sandıkta bir mesaj verdi. Seçmen dedi ki, bu şehre hizmet et. "Ama senin söylediklerini duyduk, hizmet ederken 16 milyon insanı bir bütün kabul ederek hizmet et."

Bu şehirde beraber çalışmaya ve beraber üretmeye varım. Göreceksiniz bu kardeşiniz İstanbul'un 39 belediye başkanını aynı şekilde karşılayacak. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayacak, herkesi kucaklayacak. Efendim AKP'liymiş, MHP'liymiş, CHP'liymiş hiç birisini birbirinden ayırmadan İstanbul'a hizmet edeceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum.

"Efendim seçilirseniz Erdoğan'la ilişkileriniz nasıl olur?" Çok iyi olacak. Ben hizmet için kaçanı kovalarım. Cumhurbaşkanı seni istemiyor. Göreceksiniz öyle bir isteyecek ki, öyle güzel hizmetler yapacağız ki. www.gercekgundem.com 'un aktardığına göre İmamoğlu konuşmasına şöyle devam etti: Güzel insanlar, barışmaya geldim. Bu şehir huzura hazır mı? Huzuru istiyor musunuz? Herkes oy kullandı mı kullandı, seçim bitti mi, bitti. Hayırlı uğurlu olsun efendim.

ekrem imamoğlu büyükçekmece

"İSTANBUL BENİ BEKLİYOR"
Biz bu şehre hizmet etmeye geldik. Bu , güzel haftada bakın her gün binlerce, on binlerce insan hala sandıkların başında. Bu iş sonuçlanıncaya kadar hiç ayrılmayacaklar. Emeklerine sağlık. Emniyetimizin, polisimizin emeklerine sağlık. Ama yormayın bizi. İstanbul beni bekliyor beni!

Ben o sandıktaki 16 milyon insanın oyunu bir görüyorum. Kimseyi birbirinden ayırmıyorum. Şu sözü hatırlatıyorum, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" Kimse birbirinin vatanseverliğini sorgulamaya kalkmasın. Herkes bu vatanı çok seviyor. Biz bu şehirde 16 milyon vatansever olarak bu şehre sarılmış insanlarız.

Başka çabalara gerek yok, emniyetimizi polisimizi yormayın. Kapı kapı gezip insanları tedirgin etmeyin. biz bu şehirde devletimizin seçim tutanaklarında gerekli kurulların teminatları altında seçime girdik.

Şu kadar farkla oy kazandık vs. onları bir kenara bırakıyorum. İddialı konuşuyorum, -bu karakterimden asla ödün vermeyeceğim göreceksiniz,- benim kadar bu şehirde insanların gönlünü kazanan belediye başkanı görülmemiştir. Size söz veriyorum. Allah'ım ne benim yüzümden ne de sizin yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin. Güzel yüreğinizle ve moralinizle göreceksiniz tüm sıkıntıları çözeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.