Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a yanıt: Fark burada

Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a yanıt: Fark burada
Habertürk sunucusu Didem Yılmaz Arslan'ın Ekrem İmamoğlu ile ortak yayın teklifine Binali Yıldırım; 'Tek başıma verebileceğim bir karar değil' sözleriyle karşılık vermişti. Ekrem İmamoğlu bu cevap üzerine rakibi hakkında konuştu.

23 Haziran öncesinde seçim süreci tüm hızı ile sürerken açıklamlar da devam ediyor. Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programını sunan Didem Arslan Yılmaz'ın Binali Yıldırım'a yaptığı İmamoğlu ile ortak canlı yayın teklifi reddedilmişti. Yıldırım ünlü televizyoncuya 'Bu tek başıma verebileceğim bir karar değil' yanıtını vermişti.

Binali Yıldırım açıklamasında; “Olabilir, bakarız. Onun için garanti veremem. Tek başıma bir karar veremem. Sizinle program yapmaktan memnuniyet duyarım. Hele biraz eteklerimizdeki taşları dökelim” ifadelerini kullanmıştı.

Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma teklifine "tek başıma karar veremem" diyen Binali Yıldırım'a, İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Binali Yıldırım Habertürk ekranlarında, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma konusunda, Haber Global’de canlı yayında soruları yanıtlayan Ekrem İmamoğlu’ndan Binali Yıldırım’a yanıt geldi.

16 milyonun ne istediğine bakarım
Ekrem İmamoğlu şunları söyledi: “Benim kararım net. Özgürlüğümle, demokrasi kurallarına uyma konusunda verdiğim sözle yola çıktım. Canlı yayında olabilir bakarız demiş. Garanti veremem tek başıma karar veremem demiş. Fark burada. Ben 16 milyon insanın bizden ne istediğine bakarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.