Emek verenin hakkını verin

Emek verenin hakkını verin
AK Parti'den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olan Halis Kahriman, parti teşkilatına seslenerek, “Emek verenin hakkını vermek gerekiyor. Bu süreci kimin en layıkıyla yerine getireceğinin hesabının yapılması lazım” dedi

Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Başvuru dosyasını İlçe Balkanı Mustafa Necati Işık'a teslim eden Kahriman, “Parti teşkilatımızdan bir istirhamımız olacaktır. Emek verenin hakkını vermek gerekiyor. Elimizi vicdanımıza koyarak, bölgemiz için, partimiz için kimin neler yaptığına iyi bakmak lazım. Bu süreci kimin en layıkı ile yerine getireceğinin hesabını yapmaları lazım” dedi.

BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR
AK Parti'den aday adaylık başvurusu yapan herkesin çok kıymetli olduğunu belirten Kahriman, “Ama Halis Kahriman'ın çok farklı olacağından da kimsenin kuşkusu olmasın. Böyle bir görev tevdi edildiği takdirde ilçemizle ilgili büyük hayallerimiz var” diye konuştu. “Kime görev verilirse verilsin sonuna kadar destekleyeceğim” diyen Kahriman, “Çünkü burada vebal vardır. Halkımızın bir beklentisi vardır” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.