Esenler’e layık olacağız

Esenler’e layık olacağız
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 65.48 oy oranı ile İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyeleri arasında birinci olan Göksu, İstanbul Ticaret Odası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Kestek'ten aldı.

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, MHP İlçe Başkanı Suat Yılmaz başta olmak üzere siyasi parti ilçe başkanlarının da katıldığı törende; 5 yıl Esenler Belediye Meclisi'nde görev yapacak yeni meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da mazbatalarını aldılar. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu İlçe Seçim Kurulu'nda görev yapanlara birer çiçek takdim ederek seçim boyunca gösterdikleri yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mazbataların takdiminden sonra Esenler Belediye Başkanı ve parti ilçe başkanları hep birlikte yeni meclis üyeleri ve muhtarlarla birer hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çok çalışacağız
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, seçimde Esenler halkının büyük teveccühü ile yeniden rekor oyla büyük bir sorumluluğun altına girdiğini belirterek, "Esenler halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönemde de halkımızın takdir ve teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Esenler halkının bu büyük ilgisi bizim sorumluluğumuz bir kat daha artırıyor. Bu sebeple şimdi daha da çok çalışacağız" dedi. Esenler için önümüzdeki 5 yıl için 5 büyük hedef belirlediklerini ve bunları gerçekleştirmek için çalışacaklarını kaydeden Göksu,”Çok çalışacağız, başaracağız ve en iyisi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.