Gayret bizden takdir Allah’tan

Gayret bizden takdir Allah’tan
Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan yeniden belediye başkan aday adaylığı başvurusu yaptı. Dosyasını İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na sunan Turan, "Silivri bizim evimiz, Silivri bizim vazgeçilmez aşkımız. Gayret bizden, takdir yüce Allah’tan diyorum" dedi

SİLİVRİ eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan yeniden kolları sıvadı. AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan Turan, "Hepimizin yaşadığı kente karşı sorumlulukları var. Kent olabilmenin, şehir ismini alabilmenin en güzel kısmı, orayı ne kadar sevdiğinden geçer. İşte ben de havasına, toprağına, denizine ve insanına hayran olduğum 'Canım Silivri'me aşk ile bağlıyım. Hep söylediğim gibi “İlk günkü aşkla” çıktığımız hizmet yolunda gayretim, yine var gücümle ilçemize hak ettiği değeri kazandırmak olacaktır" dedi.

Biz bitti demeden bitmez!
"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" ifadelerini kullanan Turan, "Alnımız ak, yüzümüz ak, halkımızın arasında dolaşmanın mutluluğunu her zaman yaşadım. Çünkü Silivri bizim evimiz, Silivri bizim vazgeçilmez aşkımız. Tüm bunların yanında, çevremizde hızla gelişen ve büyüyen ilçelerin gölgesinde kaldığımızı görmek, bir Silivri sevdalısı olarak beni çok üzdüğünü belirtmeliyim. Geride kalan on yılda fetret dönemini her alanda fazlasıyla yaşayan Silivri’mizin boyun büküklüğü, inşallah 31 Mart 2019 günü son bulacak! Gayret bizden, takdir yüce Allah’tan diyorum. Biz bitti demeden bitmez! Yeniden başlıyoruz" açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.