Gece gündüz mücadele

Gece gündüz mücadele
CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiğini belirterek, “Küçükçekmece için partimizin iktidarı için yorulmadan çalışacağız” dedi.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olan Burçin Baykal, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiğini belirterek, ilçe halkından gördüğü karşılığında umut verici olduğunu söyledi. Vatandaşların kendisine olan yaklaşımının büyük bir moral kaynağı olduğunu aktaran Baykal, “Biz Küçükçekmece için partimizin iktidarı için yorulmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda sokağa çıktığımızda bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın bize karşı olan olumlu yaklaşımı, en büyük motivasyon kaynağım oluyor” diye konuştu.

Zafer inananlarındır
Küçükçekmece'de CHP'nin belediye başkan adayı olarak seçimlere gireceğine ve seçimi kazanacağına olan inancının oldukça yüksek olduğunu kaydeden Baykal, yurttaşların kendisine gösterdiği ilginin mücadelesine güç kattığını ifade ederek “Bu güç benim için son derece değerli ve önemli. Bu güç Küçükçekmece’de bizi motive ediyor ve mücadelemize heyecan katıyor. İnanıyorum ki halkımızdan aldığımız bu güçle bu çalışmayla Küçükçekmece’de emaneti geri alacağız çünkü zafer İnananlarındır” dedi.
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.