Gülümseyeceğiz, çalışacağız ve Avcılar'a layık olacağız

Gülümseyeceğiz, çalışacağız ve Avcılar'a layık olacağız
Avcılar'da gerçekleşen belediye başkanlığı devir teslim töreniyle birlikte ilçenin yeni belediye başkanı olan CHP'li Turan Hançerli, “Gülümseyeceğiz, çalışacağız, Avcılar'a layık olacağız. 5 yılın sonunda Avcılar, Türkiye'de örnek gösterilen bir belediye olacak” dedi

Gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Avcılar'da belediye başkanı seçilen ve geçtiğimiz gün mazbatasını alan CHP'li Av. Turan Hançerli, dün de devir teslim töreniyle birlikte belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Görevi Handan Toprak'tan devralan Hançerli, Avcılar'a layık olacaklarını ve Avcılar için ellerini taşın altına koyarak çalışacaklarını söyledi. Avcılar'da yaşayan 435 bin vatandaşın tamamına hizmet edeceklerini de kaydeden Hançerli, “Parti ayrımı yapmadan, şu görüşten demeden, şu mahallede oturuyor demeden, hiçbir ayrıma sebep olmadan sadece işimizi yapacak, Avcılar'a hizmet edeceğiz” dedi.

Avcılarlılara teşekkür etti
Avcılar halkına da teşekkür eden Hançerli, “Bir yarıştı, demokrasi yarışında Avcılar CHP adayı Turan Hançerli'yi belediye başkanı yaptı. Avcılar halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve ilk yola çıktığımız gün söylediğimiz gibi; hizmetimiz 435 bin nüfuslu Avcılar'ın tamamına olacak. Parti, görüş, mahalle ayrımı gözetmeden tüm Avcılarlılara eşit hizmet vereceğiz. Burası Avcılar halkının ortak evi. Bu koltuk da Avcılar halkının ortak koltuğu. 5 yılda bir koltuk yeniden değerlendiriliyor. Bu koltuğun gerçek sahibi Avcılar halkıdır. Seçildik, her şeyi yaparız demeyeceğiz. 5 yıl içerisinde halka sormaya devam edeceğiz. Katılımcı bir süreç işletmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Halka saygı göstereceğiz
Önceliklerinin her zaman Avcılar halkı olacağını ifade eden Hançerli, “Demokrasi böyle bir şey. Her zaman herkese gerekli demokrasi. Avcılarlılar, Avcılar Belediyesi'nin gerçek sahibi olan Avcılarlılar büyük evlerinin yönetimini belirlediler. Bizler de verilen göreve, yetkiye layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Bileceğiz ki 5 yıl sonra yeni bir seçim olduğunda halkın iradesine, milletin iradesine saygıdan başka yapabilecek bir şeyimiz olmadığını, olmayacağını bugünden biliyoruz. Yarın da bileceğiz. Her zaman bileceğiz. Çünkü bugün halk buraya getirdi. Bu koltuğu bize veren halktır. Almasını da bilir. O'na saygı göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Örnek belediye olacağız
Avcılar'ın Türkiye'ye örnek bir belediye olacağını anlatan Hançerli, “Şunu ifade etmek istiyorum çok sorunlarımız var. Sorunlar sadece Avcılarla ilgili değil. Ülkemizin çok sorunu var. Yöneticiler de sorunları çözmek için var. Çözüm üretmek için var. Ama bunu el ele yapacağız. Tek başımıza yapamayız. İyi niyetlice, fedakarca ve çalışarak başaracağız. İyi niyetle başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını bilen bir arkadaşınızın. Umutsuzluk yok. Başaracağız. 5 yılın sonunda Türkiye'de örnek gösterilen bir belediye olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.