Halk ittifakı kuracak

Halk ittifakı kuracak
CHP’den istifa eden ve ‘Halk ittifakını kuruyoruz’ diyen Selami Değirmenci, bu akşam geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı yapacağını belirterek, “Yeni bir aday mı çıkar, yoksa bir başkası mı desteklenir buna karar vereceğiz” dedi.

Özcan Işıklar'ın Silivri Belediye Başkan adayı açıklanmasının ardından CHP'den istifa eden Selami Değirmenci, “Bugün saat 20.00'de New Center Ünsal Düğün Salonu'nda geniş katılımlı bir toplantı yapacağız. Adaylık sürecimizi değerlendireceğiz. Şimdi halkımızn tepkilerini alıyoruz. Yeni bir aday mı çıkar, yoksa bir başkası mı desteklenir buna karar vereceğiz” dedi.

Silivri bunu hak etmiyor
Silivri'de yaşanan adaletsizliğe halkın tepkili olduğunu belirten Değirmenci, “Anketlerde başarı derecelendirmesinde İastanbul'da en sonda çıkan, 6 aday aday arasında en sonda çıkan, Silivri halkının, İl Başkanı'nın, MYK ve PM üyelerinin istemediği bir adayı sayın Genel Başkan dayatma ile aday gösterdi. Silivri bunu hak etmiyor” açıklamasını yaptı.

Çıkış yolu ne olacak?
Silivri halkının bir çıkış yolu aradığını ifade eden Değirmenci, “O çıkış yolunun ne olacağını bugün yapılacak toplantıdan sonra göreceğiz. Genel Başkan'ın dediğim dedik yaklaşımına protestomuzu gösteriyoruz ve partiden istifa ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.