Halkın efendisi değil hizmetkarı olacağız

Halkın efendisi değil hizmetkarı olacağız
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Halis Kahriman, Nil Garden'da düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahriman, “Biz burada halkın efendisi değil hizmetkarı olacağız” dedi.

Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Halis Kahriman, Nil Garden Restoran'da düzenlediği kahvaltılı toplantıda, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Adaylık sürecine ve yaklaşan seçimlere ilişkin önemli açıklamalar yapan Kahriman, Beylikdüzü'nü AK belediyecilikle tanıştırmak için aday olduğunu söyledi. Kahriman, “İnsan kendi işinde başarılı olmazsa yerel yöneticilikte asla başarılı olamaz. Ben Ağrı'da küçük bir yerde dünyaya gelen bir kardeşiniz olarak diyorum ki bugün İstanbul'da bu başarıları yakalamak kolay değildir. Bugün kendi holdingimiz bünyesinde 2 bin çalışanımız var. Başarı kendiliğinden gelmiyor, emek vererek geliyor. Bu bilinç ve tecrübeyle inşallah Beylikdüzü'ne de hizmet edeceğiz” dedi.

Halk AK Parti'yi istiyor
Beylikdüzü'nde devam eden seçim çalışmaları boyunca halktan çok iyi bir karşılık bulduklarını da ifade eden Kahriman, “Burada yaşıyor, hayatımı burada kazanıyorum. Dolayısıyla Hazreti Mevlana'nın da dediği gibi; 'hamdım, yandım ve piştim.' Bugün 2 bin kişiye istihdam sağlıyor, bunları yapıyoruz. Ama artık vakit Beylikdüzü vakti olacaktır. Ben geçen esnaf ziyareti yaparken Beylikdüzü halkının da bunun farkına vardığını gördüm. Dediler ki biz 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'ye oy vereceğiz. Çünkü vatandaşımız da, esnafımız da biliyor ki yerel belediyeyle ana kademe belediyesi bir olmayınca hizmet maalesef gelmiyor” diye konuştu.

Beylikdüzü hizmete susadı
Beylikdüzü'nün 5 senesini kaybettiğini ve hizmete aç olduğunu da vurgulayan Kahriman, “Beylikdüzü'nün bir 5 yıl kaybı var. 5 yıldır hizmete susamış bir kentte yaşıyoruz. Burada elle tutulur bir proje var mı ismini söyleyebilir misiniz? Belediyecilik demek yol, kaldırım yapmak değildir. Vizyon olmalı. Şimdi bazı arkadaşlar Yaşam Vadisi var diyebilir. Orası da 1 milyon 200 metrekarelik bir yer orası AK Parti döneminde bu ilçeye kazandırıldı. Şimdi biraz peyzajla 50 milyon lira maliyetle orayı kendilerine mal etmeye çalıştılar. Ama Beylikdüzü'nün hafızasında bu AK Parti döneminde zaten vardı. Çünkü AK belediyecilik dediğiniz takdirde insanların aklına hizmet geliyor. Neden? Çünkü bu hizmetin başında Recep Tayyip Erdoğan var” ifadelerini kullandı.

Hizmete talibiz
AK Parti'nin olduğu yerde mutluluk olacağını da kaydeden Kahriman, açıklamasının devamında şöyle konuştu; “AK Parti varsa vatandaş da kazanıyor, hizmet de geliyor. Hizmet olursa huzur da olur. Beylikdüzü için çok büyük hayallerim var. Bu hayallerimi sizlerle de paylaşacağım. Beylikdüzü'nün tüm sokak ve mahallelerini bilen bir kardeşinizim. Bu noktada iyi bir hesap yaptım güzel bir AR-GE çalışması yaptım. Bunları en kısa zamanda sizlerle de paylaşacağız. Başarıyı kendi hayatımızda sağladık bundan sonra da inşallah Beylikdüzü'nün hizmetine talibiz. Halkın efendisi değil hizmetkarı olmaya geliyoruz.” ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.