Handan Toprak yuvasına döndü

Handan Toprak yuvasına döndü
CHP’den istifa ederek DSP’ye katılan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, DSP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. DSP İl Başkanı Çiğdem Mercan, Handan Toprak’ı “Yuvanıza hoş geldiniz” sözleriyle karşıladı

CHP'ye methiyeler dizdikten sadece iki gün sonra istifa ederek DSP'ye katılan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, yeni partisinin İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Toprak, ilçe binasına girerken, ‘Halkçı Handan’ sloganıyla karşılandı. Toprak ile birlikte açıklama yapan DSP İl Başkanı Çiğdem Mercan ise “Yuvanıza hoş geldiniz” diyerek, “Kadın hareketini buradan tekrar başlatıyoruz. Sayın Handan Toprak yuvasına gelmiştir” açıklamasını yaptı.

ARTIK KARARI HALKIMIZ VERECEK
“Doğru adreste ve doğru yerdeyiz” diyen Handan Toprak ise “Ben Avcılar'ın kızıyım. Marmara Bölgesi'nde tek kadın belediye başkanı olmanın onurunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Bundan sonra kiminle devam edileceğine halkın karar vereceğini belirten Toprak, “Görevime devam etmek ve etmemekle ilgili kararı Avcılar halkına soruyorum. Partiler, kimi aday göstereceğine karar vermiştir. Halkımız da bu görevi kimin sürdürmesi gerektiğine karar verecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.