Haydi yürü Beylikdüzü

Haydi yürü Beylikdüzü
Beylikdüzü Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yaşam Vadisi’nde düzenlenen “Hadi Yürü Beylikdüzü” sabah yürüyüşü etkinliğine katılan Mehmet Murat Çalık, “Bazıları Beylikdüzü’nde ne kadar yeşil alan olduğunu görmüyor. Şu an kişi başına 9.5 metrekare yeşil alan düşüyor ve biz bunu 16.5 metreye kadar çıkaracağız” dedi

Yaşam Vadisi’nde sporseverleri bir araya getiren “Hadi yürü Beylikdüzü” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Beylikdüzü Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinliğe eşi ve oğluyla katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Yaptığı konuşmada Yaşam Vadisi’ne de değinen Çalık, “Bakan gözler görmüyor, görenler de eskiden yapıldı zannediyor ”ifadelerini kullandı.

Bakan gözler görmüyor
Konuşmasının devamında Yaşam Vadisi ve yeşil alan konusuna da değinen Çalık, "Bazıları Beylikdüzü’nün ne kadar yeşil olduğunu görmüyor olabilir. Hedefimiz kişi başına düşen yeşil alanı 16.5 metrekareye çıkarmak ve bu Avrupa standartlarında bir hedef. Şu an maalesef kişi başına 1 metrekare yeşil alan bile düşmeyen ilçelerimiz var. Yaşam Vadisi bizim vazgeçilmezimiz. Bakan gözler görmüyor, görenler de eskiden yapıldı zannediyor. Bazı arkadaşlarımız bu kentte yeni var olmaya ve 1 senedir burada yaşamaya başladı. Hatta gündüzleri yaşamaya başladı o yüzden kentin gecesini de bilmiyorlar. Çünkü başka ilçede ikamet ediyorlar. Bu kardeşiniz de bir Şehir Plancısı olarak Beylikdüzü’nün 20 yılına şahitlik etti. Şimdiye kadar ki süreçlerde hizmet etmiş bütün siyasetçilere teşekkür etmesini de biliyoruz. Biz, bizden önce de yapılan güzellikleri alkışlamasını bilen bir anlayıştan geliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.